Privatni život skriva

Gdje je i kako danas izgleda zgodni Nate iz Tračerice? U danima najveće slave zvali su ga zlatnim dečkom, a evo koliko se promijenio!

Chace Crawford - 1 Chace Crawford - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Chace Crawford - 16 Chace Crawford - 14 Chace Crawford - 7 Chace Crawford - 1 Chace Crawford - 2 Chace Crawford - 6 Chace Crawford - 5 Chace Crawford - 4 Chace Crawford - 3 Chace Crawford - 1 +19 Chace Crawford - 2 Galerija

Chace Crawford bio je zvijezda serije ''Tračerica'', a otad se povukao iz javnosti, no njegov lik i dalje žene diljem svijeta ostavlja bez daha.

Zgodni Chace Crawford osvojio je srca mladih obožavateljica u seriji ''Tračerica'', a od njegovih dana najveće slave prošlo je više od 10 godina.

Chace je u seriji utjelovio zgodnog Natea Archibalda, međutim glumac se i dalje može pohvaliti fantastičnim izgledom i isklesanim mišićima, a na svom Instagramu voli se pohvaliti svojim izgledom.

Chacea je kroz karijeru počeo pratiti nadimak ''zlatni dečko'', a 2019. godine za časopis Men's Health otkrio je da je pojačao svoje treninge zbog serije i da ima strogi režim prehrane zbog kojeg tako dobro izgleda.

Koliko se od serije promijenio, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chace Crawford (@chacecrawford)

Chaceov ljubavni život trenutačno je poprilično nepoznat, a njegova jedina javna i duga veza bila je s Rebeccom Rittenhouse. Međutim, par je prekinuo, a nakon što su se 2021. godine pojavila šuškanja da su opet skupa, izjavili su da su ipak ostali samo dobri prijatelji.

Koliko je poznato, Chace je trenutačno slobodan.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Charles Pearce i Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik s mamom i bakom +26 Ella Dvornik - 2 Celebrity Iskrena Ella Dvornik: ''Nisam završila srednju školu, i to me kopkalo, stalno su me osuđivali...''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Mornar i supruga Katja Ivica Mornar i supruga Katja Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije +8 Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Celebrity Našeg bivšeg nogometaša nakon razvoda od Fani Čapalije povezivalo se sa Stefany Hohnjec, a smirio se tek uz 11 godina mlađu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene