To je ona?

Rijetki su prepoznali prelijepu glumicu, njezine najnovije fotografije sve su ostavile u čudu!

Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones - 2 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 3 Catherine Zeta-Jones - 5 Catherine Zeta-Jones - 4 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) +4 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Galerija

Catherine Zeta-Jones snimljena je po prvi put na setu svoje nove serije "National Treasure".

Holivudska glumica Catherine Zeta-Jones izgledala je neprepoznatljivo dok je u srijedu u New Orleansu prošetala s platinastom bob frizurom na snimanju svoje nove serije "National Treasure".

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones Jedinstvena ljepota Jedna od najljepših žena svijeta mami uzdahe fotografijama s ljetovanja, ima 53 godine i svojim atributima obara s nogu!

52-godišnju glumicu malo tko je uspio prepoznati zbog imidža za ulogu, bez njezine duge tamne kose, dok je na sebi nosila zlatnu bluzu s dubokim dekolteom i odgovarajućim hlačama.

Catherine će u seriji glumiti Billie, milijarderku i stručnjakinju za antikvitete na crnom tržištu i lovkinnju na blago koja sama postavlja pravila. Osim nje glumit će i Lyndon Smith, Zuri Reed, Jake Austin Walker, Antonio Cipriani i Jordan Rodrigues.

Catherine se proslavila 1998. godine kada je glumila u filmu "The Mask Of Zorro", a godinu dana kasnije igrala je glavnu ulogu u akcijskom filmu "Entrapment", zajedno sa Seanom Conneryjem. Majka dvoje djece ima dugu glumačku povijest, a njezina posljednja uloga bila je Griselde Blance u filmu "Cocaine Godmother" iz 2017. godine.

Što se ljubavi tiče, Catherine je u sretnom braku s Michaelom Douglasom i prošle su godine proslavili 20. godišnjicu braka, a glumica je tada potvrdila da im u ljubavi i nakon svih tih godina cvjetaju ruže.

"Ne mogu iskazati nježniji znak ljubavi od ovog nježnog poljupca", citirala je tada Shakespearea uz fotografiju na kojoj strastveno ljubi supruga uz zalazak sunca, a objavu su lajkale stotine tisuća njihovih obožavatelja.

Par se upoznao na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +11 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić oglasila se nakon pomutnje zbog tijesne haljine, zasmetala i političarima: "Ne mogu smanjiti svoje obline"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa - 1 Dua Lipa Dua Lipa - 2 +3 Dua Lipa - 3 Celebrity Svjetski poznata Kosovarka u mini bikiniju pokazala tijelo iz svih uglova i počastila prizorima za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene