bez mane!

Svjetski poznata Kosovarka u mini bikiniju pokazala tijelo iz svih uglova i počastila prizorima za pamćenje!

Dua Lipa Dua Lipa Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa - 1 Dua Lipa Dua Lipa - 2 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 4 Dua Lipa +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa uzela je mali predah od trenutne turneje pa je pokazala vitku liniju u talijanskom gradiću na obali gdje uživa s prijateljima.

Dua Lipa uhvaćena je na malom odmoru od turneje u talijanskom gradu Portofino na obali sjevernog dijela Italije.

Pogledaj i ovo Dua Lipa Što se događa? Zgodna pjevačica našla se u ljubavnom trokutu s glumcem i kolegicom, obožavatelji su zbunjeni!

Pauzu između dva koncerta Albanka je odlučila provesti s prijateljima na lokaciji koja je vrlo poželjna među bogatima i slavnima u posljednje vrijeme, a na terasi hotela pokraj bazena paparazzima je pokazala svoju vitku liniju u kupaćem kostimu.

Tijelom bez mane pohvalila se iz svih uglova, a paparazzi su ulovili neke nezaboravne prizore koje možete vidjeti u galeriji.

Dua Lipa u posljednjih je godinu dana izgubila dosta kilograma, a sve je krenulo otkako se njena veze s Anwarom Hadidom počela bližiti kraju.

Poznato je i kako majka Anwara Hadida te njegovih sestara, poznatih modela Belle i Gigi Hadid, Yolanda Hadid često u javnosti govori o prehrani te su na vidjelo izašli videozapisi koji pokazuju kako je izgladnjivala djevojke da budu što mršavije i poželjni modeli.

Zbog toga je često bila na udaru kritika, a na udaru njezinih kritika očito je bila i njena nesuđena snaha Dua Lipa koja se u vezi s njihovim bratom izgledom pretvorila u sestre Hadid.

Međutim, Dua i Anwar prekinuli su krajem prošle godine, a razlog njihova prekida i dalje nije poznat.

Inače, roditelji pop-zvijezde su u Veliku Britaniju doselili iz Kosova. Iako je rođena u Londonu, Dua Lipa se ponosi svojim podrijetlom i angažirana je u promicanju kosovske kulture, a nedavno je za svoj angažman dobila i nagradu za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća u Washingtonu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić - 6 +11 Lidija Bačić - 5 Celebrity Lidija Bačić na udaru kritika zbog tijesne opravice, pogledajte u čemu je to servirala adute na krivom mjestu: "Ne priliči to!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene