Bez dlake na jeziku

Lidija Bačić oglasila se nakon pomutnje zbog tijesne haljine, zasmetala i političarima: "Ne mogu smanjiti svoje obline"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 6 +5 Lidija Bačić - 4 Galerija

Lidija Bačić je za Dnevnik Nove TV komentirala kritike na nastup u Sarajevu, točnije ispred tamošnje katedrale gdje je zapjevala u kratkoj haljini.

Estradne zvijezde opet privlače pozornost političara - ovaj put u susjednoj Bosni i Hercegovini buru je podigla splitska pjevačica Lidija Bačić koja je izvela duet s pjevačem Fatmirom Sulejmanijem.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Nekim vijećnicima Gradskog vijeća Sarajeva zasmetao je njezin nastup ispred katedrale Srca Isusova u Sarajevu. Smatraju neprimjerenim da se kulturna baština koristiti kao estradna pozadina.

A evo što je Lidija Bačić poručila za Dnevnik Nove TV.

"Puno je izvođača i prije mene pjevalo u centru Sarajeva i na istom mjestu. Haljinica je bila potpuno normalna i bezazlena, ali ja ne mogu smanjiti svoje obline, zato je i privuklo pažnju. Da je netko drugi u pitanju, ne bi ni bilo primijećeno. To je javna površina, organizator se pobrinuo za dozvole, publika je uživala i ja sam zadovoljna. Ako je moje tijelo i seksepil najveći problem - blago nama. Rado ću se opet odazvati sličnom pozivu za nastup iz meni dragog Sarajeva", izjavila je Lidija za Dnevnik Nove TV.

Ono što je cijeli događaj ostavilo u sjeni je Lidijino seksepilno izdanje, točnije minijaturna haljinica s dubokim dekolteom, a zbog koje se našla na udaru kritika jer su mnogi zaključili kako nije primjerna za spomenutu lokaciju. Ipak, neki su je poželjeli sljedeći put vidjeti u još atraktivnijoj kreaciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Ne priliči mjestu nikako", "Haljina ipak neprikladna za to mjesto", "Sramota", "Drugi put nam dođi u još kraćoj i užoj haljini", "Drugi put nam u badiću dođi, molim te", poručili su joj pratitelji na njezinom profilu na Instagramu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić - 6 +11 Lidija Bačić - 5 Celebrity Lidija Bačić na udaru kritika zbog tijesne opravice, pogledajte u čemu je to servirala adute na krivom mjestu: "Ne priliči to!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +22 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene