pa ostala je ista!

Ispod 13 godina stare fotografije Andrei Šušnjari javila se i Doris Dragović, a evo i koji je razlog tog povratka u prošlost!

Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 3 Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 3 Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara +19 Andrea Šušnjara Galerija

Andrea Šušnjara podijelila je fotografije iz 2010. godine s koncerta u jednom splitskom klubu u kojem će ponovno zapjevati.

Pjevačica Andrea Šušnjara objavom stare fotografije pokazala je kako se tijekom godina uopće nije puno promijenila. 

U nizu fotografija iz 2010. godine s nastupa u Splitu na kojima pozira u šarenoj cvjetnoj haljini s punđom na glavi, možemo primijetiti kako je fizički ostala ista. 

Osim mikrofona u rukama na jednoj od fotografija, pokazala je i kako joj je tada netko iz publike darovao ružu. Toga veselog događaja prisjetila se jer će ovog vikenda opet zapjevati u tom klubu, a ne skriva koliko je zbog toga sretna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Doris Dragović u komentaru joj je odmah ostavila emotikon srca.

"Ljepotice, slatka", "Bila i ostala najbolja", "Ljubim te, kraljice moja", "Prekrasan osmijeh", "Prekrasna kao i ruža što je držiš", samo su neki od komentara.

Zanimljivo je kako Andrea već 12 godina pjeva u grupi Magazin, što je duže od bilo koje njezine prethodnice.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 +26 Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković u iščekivanju prve bebe objavila je novi niz maštovitih trudničkih fotografija: "Slavimo svaki trenutak ovog putovanja, nedostajat će mi ovi udarci"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 1 +25 Marco Cuccurin - 3 Celebrity Mladi Hrvat kojeg svi obožavaju raspričao se o neimaštini kroz koju je prošao i rasplakao sve iznenađenjem koje je priredio ocu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene