"Mala ja"

Albina se prisjetila djetinjstva pa obradovala obožavatelje starom fotkom, a priznala je i zašto je osobito sentimentalna

Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 2 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić - 2 Galerija

Albina Grčić je na Instagramu objavila svoju fotografiju iz djetinjstva.

Pjevačica Albina Grčić na Instagramu je pokazala kako je izgledala kao djevojčica i fotografijom obradovala obožavatelje.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

"Kad si u izolaciji pa si osobito sentimentalna oko slika iz djetinjstva", napisala je uz fotku na kojoj pozira uz more te je dodala i hešteg "mala ja", a uslijedila je lavina reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Srček slatki", "Preslatka", "Mala plava najslađa", "Treba nam još fotki slatke male Albine", "Medena si", redali su se komentari uz brojna srca i tisuće lajkova.

Inače, Albina je u samoizolaciji zavrišila u Poljskoj gdje je nakon nastupa u gradu Kielceu na festivalu Poljske nacionalne televizije 8. kolovoza doznala da je pozitivna na koronavirus.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) +10 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Celebrity Zbog 20 godina razlike svi su sumnjali u njihovu vezu, no prelijepa manekenka i zvijezda akcijskih filmova sada su sretniji nego ikad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene