Je li zgodnija od Franke?

Bivša djevojka Vedrana Ćorluke izgleda bombastično! ''Jao, Veco, i žene plaču''

Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (FOTO: PR) Galerija

Vedrana Linardić ili Franka Batelić? Koja vam je zgodnija?

Vedrana Linardić, nekada najzgodnija Hrvatica i bivša djevojka Vedrana Ćorluke, izgleda bolje no ikad. Iako na Instagramu ne objavljuje prečesto fotografije, na svakoj fotki dobije same pohvale na račun svoga izgleda.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Lijepa Riječanka nekada je ljubila Ćorluku, no njegovo srce ipak je na kraju pripalo Franki Batelić. Ljepotice iz Rapca iz Rijeke jedne su od najljepših Hrvatica, a čini se da Vedran voli (tj. volio je) baciti oko na ljepotice sa sjevernog Jadrana.

Linardić se odmaknula od svijeta mode i tek povremeno nosi revije, no njezin izgled jednako je atraktivan kao i na početku karijere.

''Jao, Veco, i žene plaču'', ''Krasotice jedna'', ''Prelijepa'', samo su neki od komentara koje Veca dobije, a mi vas u anketi pitamo koja vam je zgodnija, Vedrana ili Franka?

Koja je zgodnija? Vedrana ili Franka?

  • Vedrana definitivno! Ona je bomba!
  • Franka je vrh! Ljepotica iz snova!

Ukupno glasova:

 

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene