Donirala joj bubreg

Grcala u suzama pred milijunima: "Ona je trebala dobiti nagradu, spasila mi je život"

Selena Gomez (Foto: Getty) - 3 Selena Gomez (Foto: Getty) - 3 Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Getty) - 5 Selena Gomez (Foto: Getty) - 4 Selena Gomez (Foto: Getty) - 3 Selena Gomez (Foto: Getty) - 2 +0 Selena Gomez (Foto: Getty) - 1 Galerija

Selena Gomez iza sebe je imala dramatičnu godinu. Kroz suze je odala svojoj prijateljici priznanje jer joj je donirala bubreg.

Mlada Selena Gomez imala je iza sebe dramatičnu godinu. Doslovno se borila za vlastiti život proteklog ljeta kada joj je prijateljica Francia Raisa donirala bubreg. Djevojke su se nakon operacije sjajno oporavile, a Selena je primila jučer nagradu za Billboardovu ženu godine. Dodjela nagrada održala se u Los Angelesu, a tijekom govora zahvale Gomez se rasplakala.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Rasplakala se mlada pjevačica i kroz suze rekla da smatra da bi Francia trebala dobiti nagradu. "Mislim da bi Francia trebala dobiti nagradu. Spasila mi je život, osjećam se nevjerojatno sretno", rekla je Gomez. Glumica Francia Raisa sve je uspješnija u svojoj karijeri, a herojskim činom koji je napravila za svoju prijateljicu za nju je čuo cijeli svijet.

Selena Gomez (Foto: Getty) - 4 Selena Gomez (Foto: Getty) - 4 Foto: Getty

Gomez je uvjerena da bi umrla da nije bilo Raise, koja joj je donirala bubreg. Do svega je došlo kada su Seleni u svibnju počeli otkazivati bubrezi, a sve zbog lupusa. Francia se odmah testirala i odlučila svojoj prijateljici spasiti život.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene