Savjet novom naraštaju

Scifidelity Orchestra objasnili novim kandidatima Supertalenta zašto ne čuvati asa u rukavu

Scifidelity Orchestra Scifidelity Orchestra Nova Studio 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Scifidelity Orchestra Huawei P20 Pro Scifidelity Orchestra Huawei P20 Pro +0 Scifidelity Orchestra Galerija

Simpatični jazzeri koji su nakon prošlogodišnjeg Supertalenta osvojili srca domaće publike danas posluju izvrsno. Scifidelity Orchestra, šesteročlani jazz sastav, napokon je dobio potvrdu da se upornost i rad isplate.

 

 

Mnogi ne znaju da je Scifidelity Orchestra, odnosno njegovi članovi imali su ostvarene karijere i prije sudjelovanja na Supertalentu. Godinama su nastupali u Njemačkoj, Švicarskoj, Češkoj, Austriji i ostalim zemljama zapadne Europe. Međutim, prepoznatljivost među domaćom publikom dogodila se tek nakon odličnih izvedbi u Supertalentu zbog kojih su stigli i do finala.

"U Hrvatskoj smo bili, seljački rečeno, nitko i ništa u tom smislu, sve dok televizija nije potvrdila da sve to što radimo ima nekakvu cijenu i vrijednost", rekao je Filip Horvat, član Scifidelity Orchestra.

Scifidelity Orchestra Scifidelity Orchestra Foto: Nova Studio

Ljubav prema glazbi i ljubav prema reakciji publike ono je što ih godinama drži zajedno. "Da možemo nekog razveseliti, da možemo podijeliti ono što nam je u srcu – zbog toga smo počeli i zbog toga smo izdržali sve ove godine."

Iako kažu da još uvijek imaju pola nastupa na ulici, a pola na pozornicama, u ovoj su godini ostvarili brojne suradnje. Najčešće ih angažiraju marketinške i PR agencije koje žele svojim klijentima ponuditi nešto drugačiju vrstu zabave. Drugi najčešći angažmani dolaze od turističkih zajednica koje ih predstavljaju svojim gostima izvana. Kažu i da se ovakva vrsta glazbene izvedbe strancima sviđa više nego domaćim turistima. 

Huawei P20 Pro Huawei P20 Pro Foto: Nova Studio

Da svojom pojavom okupiraju baš svačiju pažnju dokazali su i na ovom snimanju. Već nakon nekoliko prvih taktova prolaznici su zastajali i, naravno, izvadili svoje mobitele kojima su zabilježili njihov nastup. Mi smo njihov nastup snimili mobitelom Huawei P20 Pro sa ''sigurne udaljenosti'' koristeći opciju zooma uz koju je kvaliteta snimke ostala jednako dobra. Također, na ovom pametnom mobitelu postoji i opcija 5x Hybrid Zoom, koja omogućava vrhunske fotografije i u uvjetima lošeg osvjetljenja.

Kad stanu pred publiku, ovi vrhunski glazbenici dobivaju samo pohvale. Stoga su i u poziciji da podijele savjet novom naraštaju Supertalenta.

"Novim kandidatima želim poručiti da daju sve od sebe, da ne čuvaju asa u rukavu, da budu svjesni da se svaki nastup broji, da ih u svakom trenutku može vidjeti netko tko će vam pružiti šansu. Dajte sve od sebe", zaključuje Filip Horvat.

 

Pogledaj i ovo Filip Rudan i Dance Queen Osvoji mjesto u publici Želiš gledati uživo finale Supertalenta? Filip i Dance Queen znaju kako
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene