Ekskluzivno

Prvi pogled na Iron Man-a: 'Čini li čovjek odijelo ili odijelo čovjeka?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iron Man se vratio! Treći nastavak super-popularne filmske franšize za točno dva tjedna (25. travnja) započet će svoj kino život!

Samo na portalu DNEVNIK.hr možete pogledati ekskluzivni foršpan za film 'Iron Man 3' u kojem članovi glumačke postave govore o svojim iskustvima prilikom snimanja trećeg nastavka ovog akcijskog serijala te uživati u spektakularnim scenama koje Vas očekuju u zagrebačkom IMAX-u te u ostalim hrvatskim multipleksima!

>> Novi nastavak filmskog spektakla: Pogledajte što vas čeka!

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 ''ono što mi se najviše sviđa...'' Gwyneth Paltrow otkrila kako se smiruje u stresnim situacijama: ''Nisam bila svjesna da postoji nešto poput toga''

U filmu Iron Man 3 briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži.

Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

Produkcija filma započela je 25. svibnja prošle godine u gradu Wilmington (država Sjeverna Karolina) dok su gotovo sve scene s glavnim negativcem Mandarinom (kojeg u filmu tumači dobitnik nagrade Oscar Ben Kingsley) snimane u Miamiju. Jedna od najvećih zanimljivosti vezanih za snimanje filma svakako je i pronalaženje mladog glumca Tyja Simpkinsa kojega je nakon audicije osobno nazvao Robert Downey Jr. i obavijestio ga da je dobio ulogu u filmu.

Pored glavnog junaka i glavnog negativca koje su odglumili već spomenuti Robert Downey Jr. i Ben Kingsley u filmu su glavne uloge ostvarili i Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Guy Pearce, Paul Bettany i Rebecca Hall.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene