tek joj je 20

Domaća zvjezdica: Pobjegla s bivšim i dobila nadimak 'odbjegla maturantica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica ne misli stati samo na dva hita, a sada je priredila pravo iznenađenje. Što još možemo očekivati od 20-godišnje Petre?

Petra Kovačević prilično je novo ime na domaćoj estradi, no već je pokupila simpatije publike. 20-godišnja pjevačica prošle godine osvojila diskoteke u regiji hitom "Buka galama", a njezina nova pjesma je zapravo komentar zbog mnogih kritičara koji modernu hrvatsku klupsku glazbu smatraju 'katastrofom'.

Pogledaj i ovo Marko Tolja - 3 "Veliko hvala mojoj publici" Nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom, Marko Tolja predstavlja spot za hit pjesmu "Nismo znali bolje"

VIDEO Upoznajte NOVU zločestu djevojku hrvatske estrade!

'Nije katastrofa' naziv je njezine nove uspješnice u brzom klupskom ritmu - mlada pjevačica pokazala je kako je itekako svjesna ukusa svoje publike i neumoljivo nastavlja dalje što je vidljivo po brojnim koncertima svaki vikend diljem Hrvatske i Slovenije gdje je Petra postala apsolutni disko hit.

U novom spotu, za koji je kao glavnog glumca angažirala svog bivšeg dečka danas prijatelja 18-godišnjeg Domagoja Golubića iz Novalje na Pagu, gdje je i odrasla. 'Mislim da smo na jedan vrlo simpatičan način mojim fanovima dočarali istinitu scenu iz mojeg života. Baš sada čitam po novinama kako se provode maturanti diljem Hrvatske, a ja svoju maturalnu zabavu nikad neću zaboraviti. Domagoj me iznenadio, došao po mene motorom i odvezao me na jednu plažu gdje je on sam pripremio tulum za nas dvoje pa sam, po uzoru na Juliju Roberts - 'odbjeglu nevjestu', u školi dobila dobila novi nadimak "odbjegla maturantica"', priča Petra.

Zapalila kuću bivšeg muža Jadranke Kosor: 'Nives Celzijus zapali sve gdje god se pojavi'

'Sve djevojke koje sad maturiraju mogu zamisliti kakva je to fora, a ja im posvećujem ovu pjesmu da se što bolje zabave baš sada kad od školaraca postaju ozbiljni ljudi, istaknula je zgodna Petra.Pogledajte i vi zabavni spot!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene