Je li baš tako?

Ovo je jedna od najgorih filmskih rečenica ikad!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jeste li se ikad zapitali koju filmsku rečenicu kritičari smatraju najgorom od svih?

E, pa nema baš one najgore od svih i to samo zbog toga što ih ima nekoliko najgorih. A jedna od njih svakako je ona iz filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' s Andie MacDowell i Hughom Grantom. Riječ je o sceni na kojoj njih dvoje stoje na kiši potpuno mokri, a njezin lik komentira: 'Zar još pada? Nisam primijetila.'

Podsjećemo, riječ je o filmu iz 1994. godine. Britanski zavodnik kojeg tumači Grant ostavlja na kraju filma zaručnicu pred oltarom te se u posljednjoj sceni, u kojoj se i nalazi ova najgora rečenica, ljubi s atraktivnom Amerikankom koju tumači McDowell, a za koju je zaključio da je ljubav njegova života.

Ove scene se možete prisjetiti u priloženom videu.


No, glumica Andie McDowell, koja je u vrijeme snimanja filma imala 36 godina, ne slaže se s ovim tvrdnjama o jednoj od najgorih filmskih rečenica ikad. Štoviše, u nedavnom intervjuu za britanske medije izjavila je kako će ponoviti tu rečenicu sa prilagođenim sadržajem za svako godišnje doba.

'Pa karakter kojeg sam tumačila bio je toliko zaljubljen da nije razmišljao o kiši', tvrdi danas 54-godišnja glumica. 'Ljudi su postali opsjednuti tom rečenicom. Snimit ću videa sa snijegom u kojem ću reći 'Zar sniježi? Nisam primijetila', sa suncem - 'Zar sija sunce? Nisam primijetila', našalila se glumica koja smatra kako je riječ o prekrasnoj sceni koju su doduše ponavljali četiri puta dok su se onako mokri tresli od hladnoće.

'Mislim da nitko od nas tada nije ni pomislio kako će ta rečenica postati slavna', zaključila je McDowell. Pogledaj i ovo Hugh Grant Na njemu važnoj večeri Nekadašnji veliki zavodnik ostao je u sjeni lijepe supruge, nije mu pomoglo ni to što se modno uskladio s njom!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene