Kolekcija Arileo

FOTO Zavodljiva Mirna Maras prava je senzacija ove jeseni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modni brand Arileo predstavio je svoje nove modne kombinacije za jesen!

Modni brand Arileo, koji godinama oduševljava svojim klasičnim i promišljenim dizajnom za kolekciju prikazanu na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porter-u, uskoro će predstaviti svoju modnu kampanju.  

Pogledaj i ovo Mirna Maras i suprug - 1 Brz oporavak Naša lijepa voditeljica javila se iz bolnice, tamo je sa suprugom, a objasnila je i što se točno dogodilo: "Nabacili osmijeh jer lakše je tako"

Ususret kampanji TV lica Mirna Maras i Martina Podgorski odjenule su must have Arileo modne kombinacije i kroz jesensku šetnju pokazale kako Arileo modna priča ispunjava očekivanja svake suvremene žene u potrazi za savršenim jesenskim lookom.

Cro a Porter: Nova kampanja modnog Studija ARILEO

Kao i uvijek, kaputi i kombinezoni i dalje su imperativ modnog studia Arileo koji se svake sezone reinterpretiraju u novom ruhu s modernim detaljima poput kopči ili dugmadi. Kombinezon kao kraljica njihovog dizajna i ove sezone nosi lice ženstvenosti kojem je udahnuta nova nota elegancije s naglašenim predimenzioniranim ovratnikom.

Koloristički Arileo i dalje štuje prave zemljane tonove, dok boja vina savršeno se upotpunjuje u njihovu ovojesensku viziju.

Mirna i Martina kao velike ljubiteljice rada studia Arileo kojeg rado nose ne samo u svakodnevnim već i u šetnjama na crvenom tepihu ispričale su nam pravu jesensku modnu rapsodiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene