Neobična zajednica

Otac djeteta na drugoj je adresi: Najmlađa članica Kardashiana ne živi sa svojim dečkom, već s jednom djevojkom

Kylie Jenner, Jordyn Woods 1 (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Jordyn Woods 1 (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner, Jordyn Woods 1 (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

20-godišnja Kylie Jenner početkom veljače postala je majka djevojčice Stormi.

One su najbolje prijateljice već godinama.

Pogledaj i ovo Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Izazivali zgražanje Reper koji ovog ljeta stiže u Hrvatsku vezu s Kylie Jenner započeo je dok je ona bila maloljetna

20-godišnja starleta i vlasnica beauty-carstva Kylie Jenner početkom veljače postala je majka djevojčice Stormi, koju je dobila s 27-godišnjim reperom Travisom Scottom, čije je pravo ime Jacques Webster. Par je zajedno od travnja 2017. godine, a Kylie je pošlo za rukom skrivati trudnoću svih 9 mjeseci.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tek kad se malena rodila Kylie se vratila na društvene mreže, na kojima je dotad bila vrlo aktivna, a javnost je nastavila pratiti baš svaki njezin korak.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A u nedavnom make-up tutorijalu koji je snimila za slavni Vogue, mlada poduzetnica i reality-zvijezda iznenadila je javnost priznanjem kako trenutno živi u raskošnoj vili na Hidden Hillsu, ali ne s ocem svog djeteta, već sa svojom dugogodišnjom bliskom prijateljicom i plus-size manekenkom Jordyn Woods, koja je također postala zvijezda zahvaljujući druženju s Kylie i njezinim sestrama.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Najviše svojih make-up proizvoda testiram na Jordyn jer živimo zajedno. Uvijek joj kažem 'Jordyn, trebam te', no takvih testiranja nije pošteđen niti jedan gost u mojoj kući", otkrila je Kylie u videu. Iako je reper trenutno na europskoj turneji, mnoge je iznenadila činjenica da roditelji malene Stormi ne dijele istu adresu.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Kylie obožava biti majka, a Travis je divan otac i velika je podrška svojoj djevojci. Promijenio je cijeli poslovni raspored kako bi mogao biti što više s malenom", otkrio je nepoznati izvor za Us Weekly, no činjenica jest kako javnost i dalje ne polaže previše nade u to da će ljubav između njih potrajati.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

"Kardashianke unište svakog muškarca koji dođe u obitelj, to je kao neko prokletstvo. Kanye je već na putu prema dnu, a sljedeći je Travis ili Younes", može se pročitati u komentarima na društvenim mrežama. Younes Bendjima mladi je alžirski model i bivši boksač te dečko najstarije sestre Kourtney Kardashian.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene