Prisni razgovori

Uhvaćen s bivšom – šaputala mu na uho!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odlučili su nadoknaditi propušteno.

Za Justina Biebera i Barbaru Pavlin šuškalo se da su u vezi nakon Victoria's Secret Fashion partyja u studenome prije dvije godine.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger i Roberto Cavalli Njegova obožavateljica Snježana Schillinger oprostila se od dragog joj Roberta Cavallija, objavila je fotografiju na kojoj zajedno poziraju, evo gdje su se oni to družili

Nakon srpskog košarkaša 'pala' na duplo mlađeg!?

Mlada manekenka i pjevač sreli su se na tulumu Roberta Cavallija u Cannesu te su odlučili nadoknaditi propušteno. Barbaru su paparazzi uhvatili kako prisno šapuće Bieberu na uho, dok je on očito užđivao u njezinome društvu, piše Daily Mail.

Mađarska ljepotica stavila je ruku na njegova leđa, dok je on svoju nježno položio na njezin struk. Nisu skidali pogled jedno s drugoga i upravo su zato mediji počeli pisati o susretu starih ljubavnika.

No, sudeći po tome što se u zadnje vrijeme piše, Bieber česti uživa u društvu kako bi učinio Selenu ljubomornom.

Selena Gomez odlučila je voditi skroz drugačiji život.

Naime, izvori bliski 21-godišnjoj pjevačici tvrde kako ne želi biti zatvorena u klinici pa je odlučila uključiti se u vjerski program za pomoć ovisnicima.

Odlučila se posvetiti samo pozitivnim stvarima kao što je vjera i muzika. Smatra da je vrijeme da se makne od negativnih utjecaja i prekine neke veze i prijateljstva. Na njezinom Instagramu od sada možete vidjeti samo selfije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene