Samo naprijed

Franka stigla u Lisabon i ostavila bez daha! Hoće li Hrvatica razvaliti na Eurosongu?

Franka Batelić (FOTO: Youtube) Franka Batelić (FOTO: Youtube) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Franka Batelić (Foto: Šime Eškinja) - 2 +0 Franka Batelić (FOTO: Youtube) Galerija

Franka Batelić oglasila se pred same pripreme za ovogodišnji Eurosong.

Franka Batelić 8. svibnja će Hrvatsku predstaviti na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Franka i njezin tim stigli su u Portugal, a Franka je već odradila i prvu probu.

Pogledaj i ovo Don Tomislav Lukač ''feministkinje, zašto se ne bunite?'' Mladi dalmatinski svećenik poslušao hit Bube Corellija pa ga ovako komentirao: ''Zašto svaka pjesma danas na vulgaran način govori o ženskom tijelu?''

Lijepa pjevačica objavila je fotografiju uoči probe i kazala kako je spremna, no kopajući po Instagramu saznali smo i da je na probi ostavila dobre reakcije.

Naime, dečki koji su radili haljinu za ovaj nastup otkrili su na svojem profilu kako je Franka ostavila snažan prvi dojam. ''Prvi pogled na eNVy room haljinu s kojom Franka nastupa na ovogodišnjem Eurosong natjecanju. Prema prvim reakcijama naša Franka je svojim nastupom na probi u Lisabonu sve ostavila bez daha'', napisali su dečki uz fotografiju te na taj način dodatno bodre svoju prijateljicu.

Franka je navodno, od uzbuđenja, pustila i suzu tijekom probe.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

A post shared by eNVy room (@envyroom) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene