Izbor za Miss

DAN ODLUKE SE BLIŽI One su spremne za veliku večer, a vi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na finalnoj večeri Izbora za Miss djevojke će se predstaviti u narodnim nošnjama iz krajeva iz kojih dolaze

Finalistice izbora za Miss Hrvatske danas će doputovati u šibenski Solaris Beach Resort i započeti sa završnim pripremama za veliko finale koje će se održati u petak, 17. lipnja.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabranjena golotinja Detalji iza kamere: 'Cure se ne osjećaju dobro, ne žele to pokazivati cijelom svijetu'


ODABERITE VAŠU MISS Čitatelji Dnevnik.hr-a biraju Miss medija

Na finalnoj večeri djevojke će se predstaviti u narodnim nošnjama iz krajeva iz kojih dolaze, a atraktivnu plesnu koreografiju osmislila je pedagoginja Marina Mihalči.

Voditelji ovog festivala mladosti i ljepote su Davor Garić i još uvijek aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija koja će na kraju večeri krunu i pobjedničku lentu predati svojoj nasljednici.

„Pripremamo pravi spektakl, a publiku u Solarisu i gledatelje izravnog prijenosa na portalu Dnevnik.hr očekuje doista dobra zabava uz prelijepe finalistice i brojna programska iznenađenja.“ – kaže kreativni direktor izbora za Miss Hrvatske Nikola Klobučarić.

Izravni prijenos finalne večeri možete pratiti na portalu www.dnevnik.hr , a sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. potražite na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/ .

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene