POGLEDAJTE VIDEO

Njihova ljubav je jača od svega: Odlučili su izgovoriti sudbonosno 'DA'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pregršt ovotjednih uzbudljivih događaja za inMagazin su prokomentirali lijepa Dubrovčanka Jelena Perčin te markantni glumac Momčilo Otašević.

Napeti zapleti u 'Zori dubrovačkoj' ovog tjedna dosežu svoje vrhunce. Stigao je trenutak kad bi Judita i Maro svoju ljubav trebali okruniti brakom. Dok mladenci nestrpljivo iščekuju kad će izreći svoje sudbonosno 'da', Juditin otac Dživo ne odustaje od svoje namjere da kćer otme s vjenčanja.

>> Zora dubrovačka: 'Jana je mlada djevojka koja samo traži svoje mjesto pod suncem'

Pogledaj i ovo showbuzz Od 20 sati Stella i Zora dubrovačka - Od nedjelje na Novoj TV!

'Mislim da je tu lik Dživa nekako utjelovljenje svih očeva kad im se kćeri udaju koji bi najradije da taj dan ne postoji, da ga preskoče. Kod Dživa je to malo izraženije. Definitvno nije zadovoljan sa izborom svoje kćeri, a sad hoće li uspjet - vidjet ćemo!', komentirala je Jelena Perčin.

Doktorici Deši, koju je utjelovila lijepa Dubrovčanka Jelena Perčin, ponovno se nudi prilika da s konvojem napusti Dubrovnik koji je zahvaćen ratnim vihorom.

'Mislim da kod nje uopće nije postojala ni u jednom trenutku dilema da li ostati. Ona je od prvog trena, od prvog trenutka i početka rata i dolaska prvog konvoja rekla da želi ostati. Želi ostati uz svoje pacijente, želi ostati u svom gradu i želi ostati uz čovjeka kojeg voli', kaže Jelena.

Glumica priznaje da se u potpunosti saživila s Dešinom odlukom. Lijepa Dubrovčanka iz svog je rodnog grada kao 11-godišnja djevojčica evakuirana uoči velikog agresorskog napada na Svetog Nikolu 1991. godine. Dok su joj roditelji ostali u gradu Svetog Vlaha, glumica je u dalekom Zagrebu samo maštala o povratku u svoj Dubrovnik.

'Iako sam jako zahvalna, ipak su me sačuvali od jednog dijela stradanja, jedan dio sam dobrano vidjela i živo ga se sjećam, ali danas sa svojim iskustvom bi definitivno ostala, ali bi razmislila da imam dijete, dijete bi sigurno nekako pokušala poslati na sigurno', kaže Jelena.

Najveću pak sigurnost i oslonac Jeleninom alter egu Deši u seriji pruža mlad i zgodan doktor Filip, a utjelovio ga je glumac Momčilo Otašević.

'Meni je zapravo baš zanimljivo što Filip kao lik nije nametljiv. Dakle, nema osmišljen plan - sad ću ja nju zavest ovako, napravit ću ovo, nego on naprosto voli tu ženu i tu je za nju u svakom trenutku. Strpljivo čeka', kaže Momčilo.

Uz brojne ljubavne peripetije, u 'Zori dubrovačkoj' iz početno čisto poslovnog odnosa doktor-pacijent, upravo se rađa i jedno divno prijateljstvo između ratnog dezertera Borisa i doktora Filipa.

'Ja imam problema zbog svoje nacionalnosti, a Boris ima problema ne zbog nacionalnosti, ali dezertirao je. Ja imam problema sa Dživom jer sam zaljubljen u njegovu ljubavnicu, a Boris je zaljubljen u njegovu ženu. Tako da nas mnogo nekih čudnih stvari veže', kaže Momčilo.

Što su se to dogovorili novopečeni prijatelji? Hoće li Dživo uspjeti u naumu da spriječi udaju svoje kćeri? Što će se dalje događati između Deše i Filipa? Odgovore na ova i brojna druga pitanja nikako ne propustite doznati svakog radnog dana u 21 sat i 10 minuta na programu Nove TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene