''napravili smo lijepu priču''

Ivan Temšić o životu nakon MasterChefa: ''Stvorila se jedna velika obitelj, prava ponuda će pronaći mene''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić - 1 Ksenija Pajić - 1 Ivan Temšić - 2 Ksenija Pajić - 2 Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ksenija Pajić Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ksenija Pajić Ksenija Pajić Ivan Temšić - 2 +7 Ksenija Pajić (Foto: IN Magazin) - 6 Galerija

U kategoriji ''Glumačko ostvarenje godine'' među nominiranima za najdugovječniju medijsku nagradu Večernjakova ruža je kazališna, filmska i televizijska glumica Ksenija Pajić, koja je oduševila gledatelje u humorističnoj seriji Nove TV ''Dar Mar''. U kategoriji TV emisija godine nominiran je jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu – MaterChef. Tim povodom ekipa In magazina razgovarala je upravo s Ksenijom Pajić te pobjednikom Matserchefa Ivanom Temšićem.

Omiljena lica i formati Nove TV nominirani su za najdugovječniju domaću medijsku nagradu - Večernjakovu ružu. Kazališna, filmska i televizijska glumica Ksenija Pajić iz sebe ima pregršt različitih uloga, a gledatelje je po tko zna koji put ponovno oduševila, i to u ulozi policajke Božene u humorističnoj seriji Nove TV ''Dar Mar''. Božena joj je priskrbila i nominaciju u kategoriji Glumačko ostvarenje godine:

Pogledaj i ovo Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 2 Čestitamo! Dodjela Večernjakove ruže: Valentina Baus i Dino Goleš dobitnici su nagrade za Novo lice godine!

''Iznenadila sam se jako ugodno, jako mi je drago da sam nominirana sretna sam zbog toga. Ja nekako na nominacije i nagrade ne računam, jednostavno radim svoj posao, a kad se dogodi nominacija imam iznenađenje i radost'', priča Ksenija. 

Ksenija već ima brojne nagrade koje je osvojila za svoj rad. U posljednjih 40 godina karijere postala je i veteranka hrvatskih serija, zbog čega je nerijetko nazivaju i ''kraljicom sapunica'':

''Meni je draže kad je neki lik potpuno suprotan od mene, gdje se ja ne mogu baš pretjerano poistovjetiti, zato što mi je to kreativnije zanimljivije, imam već odmak od sebe'', kaže. 

Svaka nova uloga joj je, kaže, izazov. Ipak, ovaj lik i serija su po nečemu posebni. Serija se, naime, snimala, ali i emitirala u jeku najvećeg lockdowna u Hrvatskoj.

''Nisam slična Boženi ne, Božena je jedna… prvo profesiju koju je odabrala ja sigurno ne bi odabrala tu profesiju. Naravno cijenim, ali nisam hrabra, policajka ipak treba biti hrabra odlučna, a ja to sigurno nisam'', smatra Ksenija. 

A do neke nove televizijske uloge, Ksenija će nastaviti oduševljavati u kazalištu Gavella, čija je članica još od 1986. godine.

Dok smo u potrazi za novim kandidatima MasterChefa, ispred pobjednika Ivana Temšića su neki novi izazovi:

''Nakon samog završetka bilo je malo čudno aklimatizirati na opet onaj svoj privatni život bez kamera i svega. Pričao sam naravno s ostalim kandidatima, mogu sada reć sa sigurnošću i prijateljima, da bi se rado vratio nazad još par mjeseci jer eto, jedna velika obitelj se stvorila'', priča Ivan. 

Da je Nova TV odlično ''skuhala'' zabavu, dokazuje i nominacija u kategoriji TV emisija godine. Ondje se, naime, našao jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu MaterChef, koji se na jesen 2021. vratio se u velikom stilu na Novu TV:

''Smatram da smo zajedničkim snagama, mi kao kandidati, ali i žiri s druge strane, opet i cijela produkcija koja stoji iza svega odradili odlčan posao. Žiri je prije svega iz nas izvalio maksimum koje nismo bili ni svjesni da ih imamo. Bez njih ne bi bilo ni nas, mislim da smo nakon dugo godina skupa napravili jako lijepu priču'', govori Ivan Temšić. 

Priču koja je mnogim kandidatima otvorila vrata u kulinarskom smjeru koji su i priželjkivali:

''Otvorila su mi se svakako neka vrata u poslovnom smislu, ali nastavljam dalje kao i prije Masterchefa. Ponuda svakako ima na sve strane ali mislim da će ona prava ponuda pronaći mene, ajmo reć da sam već u krajnjim dogovorima oko jednog projekta'', otkrio je. 

Što će mu donijeti 2022., tek ćemo doznati.

Dotad, glasovati za naša lica u utrci za Večernjakovu ružu možete na nekoliko načina - SMS-om, telefonskim pozivom ili kuponom. Sve informacije o tome dostupne su na internetskoj stranici Nove TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene