Stigao iz Španjolske

Reprezentativac uživa u Dubrovniku! Supruga priznala: "Spojio nas je Facebook"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Španjolac je u Hrvatsku doveo cijelu obitelj, a njegove curice obožavaju običaje dubrovačog kraja.

Otkad se prije dvije godine doselio u Dubrovnik, hrvatski vaterpolski reprezentativac i igrač Juga Xavi Garcia - sjajno se uklopio u život na jugu. Španjolac je u Hrvatsku doveo cijelu obitelj, a njegove curice obožavaju običaje dubrovačog kraja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Garcia priča hrvatski, no, priznaje, jako mu je bilo teško naučiti. "Fali još puno. To je za nas pretežak jezik". "Žena i ja pričamo španjolski, ali s djecom pričamo katalonski, a djeca između sebe pričaju hrvatski - tako da je sve to strašno", kroz smijeh će Garcia.

Supruga Aida ističe kako je oduševljena činjenicom da je život u Dubrovniku miran. "Mirno je, bolje nego u Barceloni". Kako je par već osam godina zajedno supruga je već postala i pravi stručnjak za vaterpolo. Inače, par se upoznao preko Facebooka. Vrlo brzo su se našli, upoznali i otad su zajedno i u dobru i u zlu. Obitelj je za ekipu Nove TV priredila i posebno iznenađenje, pokazavši kako Španjolci penglaju jaja i tako preuzimaju stari dubrovački običaj. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene