''jedva čekam potrčati doma''

Hana Huljić otvoreno o majčinstvu i malenoj Albi: ''Možda sam postala malo uplašenija za nekog drugog, ali to je normalno...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 2 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 1 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 3 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 4 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 5 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 6 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 7 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 8 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 9 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 10 +18 Tonči i Hana Huljić Galerija

Predstavljanje najnovijeg romana Vjekoslave Huljić u Zagrebu obilježile su snažne emocije cijele obitelji koja ju je došla podržati. Dok je Tončija vratila u školske dane, u kojima mu je ljubav života išla poprilično na živce, kćer Hanu je umalo rasplakala. Prepuna ponosa Hana nam je otkrila tko u obitelji nosi titulu prvog čitača maminih tekstova te kako se snalazi kao novopečena majka

Ona nije samo autorica brojnih domaćih hitova. Napisala je više od stotinu pjesama i priča, 14 knjiga, 1 slikovnicu, a ovih dana, Vjekoslava Huljić, predstavila je i svoj najnoviji roman naziva La petit Marie. Uz prijatelje i kolege, na ovoj emotivnoj promociji bili su i njezini najbliži - obitelj:

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić Baka-servis Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

''Moram reći da su mi došle suze na oči. Ona je meni moja mama, ja nju volim najviše što mogu, ali kad čujem lijepe riječi od drugih ljudi koji je poznaju koji shvaćaju kakva je ona osoba dođu mi suze'', izjavila je Hana Huljić. 

Suze će vam natjerati na oči i ovaj roman. Iako nije ljubavni, Vjekoslava kaže, on priča o ljubavi. Odvija se paralelno u Splitu i Parizu, a jedan od glavnih protagonista slavni je slikar Amadeo Modigliani.

''I sve se zapravo vrti oko jedne lutke. I nekim čudom je dospjela do Francuske, putovala je cijelo stoljeće, i nosila tajnu svih mojih likova jer u njenom srcu krpenom suutkane sve one neke tajne i čežnje, slutnje, životi i sudbine glavnih junaka'', objasnila je Vjekoslava. 

I nije ni čudo da je Vjekoslava, nakon toliko naslova, stekla brojne vjerne poklonike svojih knjiga. I velike i male:

''Kad su moja djeca mala bila, točnije moja Ana, kćer, ona je dobila na dar knjigu Champro, to je bila Vjekoslavina knjiga za djecu i od tada pratimo moja kćer i ja Vjekoslavine literarne uratke'', ispričala je Anja Šovagović. 

Ista knjiga najdraža je i Hani. Otkriva i kako ima privilegiju biti prvi čitač maminih knjiga:

''Ja ih čitam još dok radi, dok je roman u radu dok je sve na laptopu, dok nisu završena sva poglavlja. Tako sam i ovu knjigu zapravo pročitala prva. I sljedeći moj brat'', rekla je Hana. 

Tonči se pak prisjetio kako je doživljavao Vjekoslavine početke. Njihova ljubav naime, traje već 42 godine, no poznaju se još iz osnovne škole, kada ga je nećete vjerovati - živcirala.

''Stalno kad su bile te neke ovaj, proslave dana škole, onda je Vjekoslava Tolić nešto recitirala nešto svoje a mi smo ''ajme sad će ona opet nešto šta je pisala te pjesmice''. Međutim život je, Bog, kako hoćete, veliki humorist, i onda to spoji na način na koji, evo da sam zamišljao svoj život sa nekim ili sa nekom, ne bi mogao ovako zamisliti jer se ne bi usudio'', govori Tonči. 

Huljići će ponovno udružiti snage. Ovaj put biti će to mama i kćer:

''Na temu njene priče ja ću pisati muziku tako da se stvarno veselim'', otkrila je Hana. 

A sve priče koje je Vjekoslava napisala s radošću će uskoro čitati svoj kćerkici Albi.

''Moram reći da sam trenutno na iglicama, i da zapravo čekam da završim ovaj razgovor da mogu potrčati doma. Možda sam postala malo uplašenija za nekog drugog, ali to je normalno i svakom roditelju bi trebalo biti'', zaključila je Hana. 

Jedno je sigurno - Alba je Huljićima, ali i obitelji Grašo, donijela jedan posebniji osjećaj Božića. Jer ona je sad svima najvažnija!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci - 2 +17 Monica Bellucci Celebrity Monica Bellucci u 59. godini razotkrila grudi i bacila obožavatelje u trans: "Najljepša žena na svijetu!"  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +26 Lidija Bačić - 4 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene