Trenutak prosvjetljenja

Vesna Pisarović napokon je otkrila kada se i zašto odlučila na potpuni zaokret u svojoj karijeri

Vesna Pisarović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Vesna Pisarović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vesna Pisarović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Galerija

Vesna Pisarović progovorila je o tome tko je zaslužan za to što je smjer svoje karijere usmjerila na sasvim drugi put.

Vesna Pisarović Hrvatsku je na Eurosongu predstavljala 2002. godine s pjesmom "Sasvim sigurna" . Jedna od omiljenih hrvatskih pop-pjevačica na vrhuncu svoje slave odlučila se na potpuni glazbeni zaokret. Pop-izričaj zamijenila je jazzom. Za sve je kriv koncert istinske legende svjetske jazz-scene Petera Brötzmanna, na kojem se Vesna sasvim slučajno zatekla. 

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović u Ciboni - 2 I dalje je omiljena! Vesna Pisarović za dugoočekivani koncert u Ciboni odabrala je outfit koji je dokazao da je u formi isto kao i na vrhuncu karijere!

''On je bio toliko intenzivan, svirao je samo s bubnjarom, toliko je bio snažan u svom izrazu da sam doslovno tu noć imala neku vrstu prosvjetljenja, i potpune katarze i preobrazbe, pa sam odlučila studirati jazz da se barem probam približiti tome", otkrila je Pisarović.

Vesna Pisarović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Vesna Pisarović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)

Od 2009. Vesna je u sretnom braku s Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca. Iako o svojem ljubavnom životu nevoljko govori, Vesna nam je ekskluzivno otkrila da sa suprugom, koji je 20 godina svirao saksofon, dijeli istu strast prema jazzu.

"Izmjenjujemo tu ljubav prema glazbi, prema jazzu, prema improviziranoj glazbi. Nadopunjujemo se i uživamo u tome. Da, krivi smo što se stalno stimuliramo na taj način. Sviramo dosta zajedno, često zajedno idemo na koncerte, dakle to je stvarno jedna ljubav koju dijelimo", govori Pisarović.

Atraktivna Požežanka prošle je godine izdala album "Naša velika pjesmarica" u kojem je stare jugoslavenske hitove obojila u jazz.

"Sretna sam da 29. 6. imam za mene jednu veliku turneju, 10 koncerata od Vardara pa do Triglava, sa svojim talijanskim kvartetom, i moram priznati da se jako veselim. To je za mene najveći uspjeh i vjerujem da će uživo muzika koju sviramo i način na koji to izvodimo donijeti još koncerata", otkrila je Vesna, koja se još uvijek nije odrekla svoje pop-prošlosti.

Što je još otkrila Vesna, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene