Veliko finale showa Ženim sina?

Dečki su pred najvećim izazovom! Kojoj će od svojih finalistica staviti prsten na ruku?

Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 1 Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 1 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 1 Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 2 Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 3 +0 Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 4 Galerija

Marko, Igor, Adnan i Elvis pred najvećim su izazovom. Veliko finale showa "Ženim sina?" očekuje nas sutra na Novoj TV.

Još je malo ostalo do velikog finala showa "Ženim sina?", a konačan rasplet ne može se ni naslutiti. Posljednji trenuci showa kandidatima nimalo ne olakšavaju odluku. Njihov izbor saznat ćemo sutra. Marko, Igor, Adnan i Elvis pred najvećim su izazovom. Kojoj će od svojih finalistica staviti prsten na ruku?

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Veselim se tome što će Marko odlučiti, bit će mi svejedno. Drago mi je što će odlučiti, ostat ćemo prijatelji kakva god njegova odluka bila", rekla je Marija Folnožić. Neke od djevojaka sigurne su u sebe i svoju pobjedu. "Imamo najviše tema o kojima možemo pričati. Mislim da se on nije našao s drugim djevojakama u tome", kaže Nives. Bez obzira na to kakva će odluka na kraju biti, iskustvo u showu svi će pamtiti.

Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 4 Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 4

Iza naših kandidata tjedni su druženja i zabave. Smijeha i adrenalina nije nedostajalo. Jedrili su, putovali, vozili karting. Uspomene su to koje će im svakako ostati u pamćenju. "Meni je najupečatljiviji ostao svakako skok s padobranom, to je stvar koju sam si dugo htio priuštiti, ali nikako nisam zbog vremena i zbog novca. To je trenutak za pamćenje cijeli život, cijeli ovaj show je jednostavno trenutak za pamćenje. Probat ću pamtiti samo pozitivne stvari, na negativne se neću osvrtati", kazao je Igor Bjelošević.

Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 2 Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 2

Hoće li dobiti snahe, tek ćemo vidjeti, no i za mame je ovo bilo posebno iskustvo. "Apsolutno sam sretna s takvim ishodom cijele priče i zadovoljna što je sve skupa tako ispalo", priča gospođa Ana Sandalić. Marica Bjelošević dodala je da je ona u show ušla s ozbiljnim namjerama, jer Igoru su ipak 33 godine. "Živi samostalno, ima dobrih kvaliteta. Show je bio zanimljiv, inetresantan. Upoznala sam mnogo divnih ljudi, na različitim mjestima bila, sve u svemu je lijepo. Imala sam priliku, što mi je najviše od toga na kraju, što sam mogla poslati jednu poruku koja je tradicionalna kakve bi djevojke trebale biti."

Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 3 Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 3

Naši kandidati, životne mentorice - majke, i djevojke koje se bore za njihovo srce osvojili su publiku. A avanture je budno pratila i voditeljica Irina Čulinović. "Presretna sam, uopće nisam očekivala ovakav ishod showa jer cijelo je vrijeme bilo napeto. Uopće nisi znao. Mame su mijenjale mišljenja, dečki su mijenjali mišljenja, nitko nije mogao pretpostaviti kakav će biti kraj, ali kraj je fantastičan." Ako vas zanima koga će mame i sinovi izabrati, ne propustite gledati sutra veliko finale "Ženim sina?".

Više pogledajte u priči IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene