U iščekivanju polufinala!

Velik dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju: Pogledajte razgovore s našim reprezentativcima i motivacijske pjesme za navijanje!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vatreni - 1 In Magazin: Vatreni - 2 In Magazin: Vatreni - 3 In Magazin: Vatreni - 4 In Magazin: Vatreni - 5 +0 In Magazin: Vatreni - 6 Galerija

Danas je velik dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Hrvatska igra u polufinalu svjetskog prvenstva. Vatrene će večeras bodriti cijela država. Isječke razgovora s našim reprezentativcima, ali i pjesme koje će vas dodatno motivirati za navijanje, pogledajte u prilogu In magazina.

''Otkad si dijete naravno, osjećaš pogotovo, kod nas je možda taj nacionalni naboj i malo izraženiji nego negdje drugdje. Kao dijete sanjaš da igraš za reprezntaciju da nosiš kockasti dres i sigurno jedno ostvarenje snova'', izjavio je jednom prilikom Bruno Petković. 

Pogledaj i ovo Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Tko su ti junaci? Dobra strana 2022. godine: Mali ljudi velikog srca, borci za slabije i oni koji ne poznaju riječi "ne mogu"!

Ostvarenje snova je i da će Hrvatska igrati u polufinalu svjetskog nogometnog prvenstva. Za to su zaslužni naši Vatreni, uz koje će večeras u 20 sati biti cijela Hrvatska.

''Ovo je za svoju domovinu, svoj narod i nema ljepše stvari nego igrati za Hrvatsku'', kaže Zlatko Dalić. 

San da zaigra za Hrvatsku sa samo 20 godina ostvario je nogometni ''zoro'' Joško Gvardiol.

''Pomislim i sad s 20 godina da je ovo stvarno nekada možda i san, ali izgleda da nije'', izjavio je Joško Gvardiol. 

Mnogo truda i rada uložili su svi naši igrači koji će večeras istrčati na travnjak u Katru, a još prije 10 godina o tome je govorio Andrej Kramarić.

''Mi se nadamo svi da će se jednog dana to isplatiti'', rekao je. 

I isplatilo se i njemu i Dominiku Livakoviću, koji je u gradu košarke, već sa 7 godina izabrao nogomet.

''Trenirao sam košarku jedno dvije-tri godine i onda sa 7 godina uvijek sam ostajao poslije košarke gledati nogomet i tako je sve počelo'', ispričao je Livaković. 

Prije svake utakmice ovaj vratar, čijim se obranama iz Katra divi cijeli svijet, uvijek napravi isto.

''Pomolim se pokojnom didu, s njim sam proveo dosta u mladosti i poljubim narukvicu koju imamo cura i ja'', rekao je Livaković. 

Sve će oči večeras biti uprte u Livakovića, ali i u Brunu Petkovića, junaka naše pobjede nad Brazilom.

''Ne ciljam na nikakav gol, asiz, potez ili nešto, ciljam da pomognem našoj reprezentaciji da pobijedimo'', rekao je Livaković. 

''Nogomet je zato poseban i dobar jer u svakoj utakmici trebaš dati svoj maksimum i tek onda kvaliteta može isplivati na vidjelo'', zaključio je jednom prilikom Petković. 

Maksimum kad je fešta u pitanju, dat će Mladen Grdović, koji je jutros stigao u Katar.

Vjerujemo kako će večeras s Grdovićem slaviti naši reprezentativci, a emocije za koje su već sad oni "krivi", želimo da potraju što duže.

''Možemo obećati da ćemo se potruditi i dati zadnji atom snage, a za rezultat kako bude tako će doći'', poručio je Bruno Petković. 

Sretno, Vatreni!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene