NAJBOLJI SAVJET

Tanak struk i vitko tijelo: Mia otkrila kako je izgubila čak 15 kilograma

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kandidatkinja showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Mia Anočić Valentić uoči showa drastično je smršavila.

Najgori komentar koji je kandidatkinja showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Mia Anočić Valentić o sebi čula bio je: ''Tko je ova?''. A pokazala je tko je i što može. Transformacijom u Sanju Doležal osvojila je srca žirija i publike te odnijela pobjedu u 3. epizodi. ''Nisam nimalo očekivala, pogotovo zato što nisam baš bila zadovoljna s odabirom pjesme. Tu sam prvi put morala malo više pjevati, visoko'', priznala je glumica Mia Anočić Valentić za IN Magazin. Kaže, ta pjesma za nju ima posebnu simboliku. ''Znam tu pjesmu jer je to još moja mama pjevala mom tati dok su bili zajedno. I bila je zanimljiva simbolika. I dečku je nadimak Saša i tata je Saša. I na kraju pobjeda. Ni u peti mi nije bilo'', priznala je Mia koja se pobjedi nije nadala. ''Možda me moj unutarnji osjećaj varao. Mislim, očito je bilo dobro kad sam pobijedila, ali stvarno nisam u tom trenutku bila sigurna. Mislila sam neka ovo prođe, bit će boljih transformacija, ali eto'', otkrila je Mia koja, kako kaže, Sanju ne poznaje.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

''Ne poznam Sanju, još, nismo se čule. Valjda će joj se svidjeti, mora, ako sam pobijedila, znači da je bilo dobro'', kazala je i dodala kako bi joj bio veliki pritisak da je Sanja bila u studiju.  ''To bi mi bio pritisak. Dobro da nije bila, zapravo nemam pojma, ne znam jel' to dobro ili nije. I kad sam bila Zečić, trebao je biti Zečić, pa na kraju nije i dobro da nije, ne znam, bio bi mi veći pritisak. Ja sam rekla, super, samo da mi gljiva da ove mrtve, onda mi nitko ne može suditi ništa'', kazala je simpatična Mia.  ''Zapravo me najviše spasio njezin ples koji je dosta specifičan i presladak je i na to sam se referirala'', kazala je Mia koja je, kaže, u boljoj kondiciji sada nego kada je bila prije početka showa.  ''Zamisli sad da imam 15 kilograma više, kako bi to sve iskombinirala, ne znam. Možda bi bilo još simpatičnije'', kroz smijeh priča Mia.

''Sve je samo stvar odluke i volje, mene nitko nije mogao nagovoriti, svi su mi pričali, mama najviše, ali dok ja nisam odučila, mogla sam imati još sto kila. Baš me briga, kad volim jesti'', priznala je Slavonka koja više voli slano nego slatko.
''Od mene možete očekivati još više plesa i bolje ću pjevati, ja se nadam. Mene uvijek muče ti falševi, jer nisam pjevačica i bavim se time 2 godine, ali sve je bilo laički, na svoju ruku i po osjećaju, više glumim da pjevam. Uvijek imam mali strah od toga da ne krenem zavijati, ali Bože moj, ako se dogodi, dogodi se, neka, nasmijat ću se i idemo dalje'', kazala je Mia. Ipak, dosta je, kaže kritična prema sebi. ''I onda dan prije snimanja malo dramim, jer uvijek me taj moj osjećaj očito vara, kad god je bila najveća frka, onda je ispalo najbolje, kao sa Sanjom'', kazala je Mia koja je dobila najbolji mogući savjet za show. ''Zezaj se. To je bila najbolja uputa za ovaj show. Zezaj se. I stvarno pali. Čim koristiš previše glave, zakočiš se i nema ništa'', zaključila je glumica.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene