Ljepša vremena dolaze

Ljeto nije otkazano: Otkrivamo najnovije trendove zvjezdanih putovanja

Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 6 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 6 In Magazin 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 2 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 1 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 3 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 4 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 5 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 6 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 8 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 9 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 12 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 11 +6 Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 10 Galerija

Sjećate li se života prije korone? Možda zvuči smiješno u situaciji u kojoj je nezamislivo otići na kavu, no planiranje godišnjeg odmora, tvrde stručnjaci, djeluje terapeutski. Maštanje o ljepšim vremenima je sigurno bolje od depresivnog stanja zbog trenutačne situacije. Stoga smo istražili najnovije trendove među holivudskim zvijezdama. Zaostaju li naši poznati za svojim prekooceanskim kolegama, doznala je Maja Perica.

Većina onih s A-liste, odnosno, najpopularnijih holivudskih zvijezda, naporno radi, ali i zarađuje enormne količine novca pa nekoliko puta na godinu vole otići na zasluženi odmor. Ako mislite da oni preferiraju izležavanje na bijelom pijesku i luksuzne spa tretmane, varate se! Posljednjih nekoliko godina promijenili su se trendovi u svijetu elitne družine. Oni žele jedinstveno iskustvo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 Male i velike želje! Evo što si žele poznati Hrvati u 2024. godini, tko si želi prinovu, a tko otplatu duga: "Da mi Bog ispuni želju i da dobije brata ili sestru"

"Rafting na divljim vodama na vrlo specifičnom mjestu u Južnoj Americi koji je dostupan samo nekoliko tjedana na godinu ili penjanje po stijenama u osamljenom dijelu Španjolske. Sve su to iskustva koja su teško dostupna "običnim" osobama i nešto za što će slavni izdvojiti mnogo novca", objasnila je stručnjakinja Kim Levine.

Možda ne tako skupa, ali zasigurno drugačija iskustva na neobičnim lokacijama vole i naši poznati. Slavko Sobin je proputovao pola svijeta, a posljednja destinacija koja ga je oduševila bio je Jordan.

"To je nevjerojatno iskustvo, to se ne da riječima opisati ni slikama prikazati. To je jednostavno kao da te netko izvadi iz svog života i baci te u nešto što postoji. Oduvijek ti si malo nebitan, sve ti je bitnije od tebe, sad uživaj malo", objasnio je Slavko.

Životnu želju da proputuje države jugoistočne Azije ostvario je Luka Nižetić, a taj je odmor bio itekako aktivan.

"To je sve ono na štp ti nisi naviknuo, od hrane do ljudi, izlazaka vani, spavanja u prašumi, hodanja po prašumi, kilometarskoj špilji kroz vodopad, milijun šišmiša oko tebe, pauci ovakavi gledaju te s očima, sulude stvari se događaju", opisao je Luka.

I nikad ga neće zaboraviti jer se s puta vratio bogatiji za još jednu tetovažu.

"Tigar zapravo prezentira snagu, mudrost, neustrašivost i to su monkovi stavljali kad bi išli u rat. Da ih štiti od zlih sila, to je užasna bol, toliko je bilo iziritirano da sm na kraju samo cvilio kao pas", prisjetio se Luka.

Chris Hemsworth definitivno nije jedan od frajera kojeg ćete naći u luksuznom odmaralištu. Njegov odabir je akcija, akcija i još malo akcije. Takav je i Zac Efron, koji je u društvu brata Dylana otišao na proputovanje kombijem, planinario je, spavao u divljni i sve je, naravno, podijelio na društvenim mrežama.

Takve grandiozne živote na društvenim mrežama obožavaju Maja Šuput i Marko Grubnić. Ovim majstorima obrade fotografije sve mora biti grandiozno.

"Meni je samo da je dobar hotel, da je dobar restoran, da ja pijem dobro vino, da se mi spicnemo, da izgledamo super, mi ti tak baš uživamo", priznala je Maja.

"Fali mi Pariz i Madrid, Milano, Dubai ali siguran sam da čim svijet malo stane na noge, čim se oporavimo od ovog svega da će bit i dalje tih lijepih putovanja, upoznavanja novih ljudi, širiti svoje vidike kulturne, upoznavat nove gradove", nada se Marko.

Svjetska putnica je i Natali Dizdar. No samozatajna pjevačica uspomene s putovanja ne dijeli često, iako se na jednu destinaciju često vraća.

"S obzirom da mi decko zivi u New Yorku onda živim kao pomorac, sedam, osam mjeseci tu, četiri tamo. Zapravo bih baš htjela otići šest mjeseci do godinu dana i onda lagano spontano drzavu po državu, kontinent po kontinent", otkrila nam je Natali.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio niz fotki na kojima zgodna mama Branka pozira u mini haljinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene