Vraća se na scenu

Sjećate se lijepe Anđele koja je sa Zečićem pjevala ''Ima li nade za nas''? Evo gdje je i što radi danas!

Anđela Kolar (FOTO: Facebook) Anđela Kolar (FOTO: Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anđela Kolar (FOTO: Facebook) Galerija

Anđela je rođena Njemica podrijetlom iz Konjica, u sjevernoj Hercegovini, a hrvatskoj je javnosti najpoznatija po pjesmi ''Ima li nade za nas''. Anđelu je na Hrvatskoj noći u Frankfurtu ugostio Davor Garić i saznao gdje je i što radi danas.

Davor Garić razgovarao je sa ženom koje se hrvatska javnost rado sjeća. Riječ je o Anđeli koja je s Draženom Zečićem snimila pjesmu ''Ima li nade za nas'', koja se i danas rado pjeva i sluša. Pjesma je to koja je obilježila njezin život. 

Pogledaj i ovo Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 7 pjesme koje ne gube sjaj Pozornicom najveće dvorane u Hrvatskoj prošlo je 25 poznatih imena domaće glazbe: ''Prijatelji me zovu stoljeće, to je kao moj zaštitni znak''

''Sad kad se sjetim svega toga, osjetim dandanas da je ta pjesma ostavila dubok trag. Pozitivan i svaki put kada nastupamo, čak i ove nadolazeće generacije pjevaju tu pjesmu, kao da je to vrijeme stalo'', priča. 

Anđela je s Draženom i danas u kontaktu. 

''Bog je tako spojio naše puteve, pa smo postali prijatelji, pa je nastala pjesma. Obiteljski smo povezani, stvarno smo ostali prijatelji, ostali smo u kontaktu. On je jako dobar čovjek, mentor mi je u mojoj glazbi. Pomažemo jedno drugome kao što to prijatelji rade'', otkriva. 

A kako Anđela živi danas?

''Sad živimo u Luksemburgu, tamo ćemo ostati. Snašli smo se tamo, jako nam je lijepo. Došli smo iz Njemačke, mi smo iseljenici. Majka sam troje dječice, najmlađe ima osam mjeseci. Lijepo nam je u našem malom obiteljskom krugu'', kaže. 

Sve detalje o Anđelinu današnjem životu, ali i o planovima o povratku na scenu pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene