Ivan Šarić danas je najpopularniji domaći komičar te je sretno zaljubljen u zaručnicu Koranu Gvozdić.

Galerija Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) +5 Ivan Šarić, Korana Gvozdić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

Komičar i voditelj Ivan Šarić na Instagramu je podijelio fotografiju iz mlađih dana.

Vezani članci Korana Gvozdić i Ivan Šarić Jedan od najsimpatičnijih parova Korana Gvozdić i Ivan Šarić ne skrivaju koliko su zaljubljeni, ove slike to i pokazuju! Korana Gvozdić Pogledajte preslatki trenutak u kojem je Šarić uskočio u pomoć svojoj Korani, njemu ništa nije teško

"Moja slika sa službenog fotografiranja za prvi osnovne. Neki od vas će se sjetiti, ali većina neće da su onda bili fotići na film, koje moraš naviti prije nego okineš novu fotku. Nije bilo ponavljanja, nije bilo filtera. Imao si samo jednu priliku! STRAHOTA", poručio je Ivan pored fotografije na kojoj ga doista ne bismo prepoznali da ju nismo našle na njegovu profilu.

Time je komičar podsjetio kako se 28. studenog održava nacionalni dan bez filtera te je pozvao svojih više od 60 tisuća obožavatelja da taj dan pokažu svoje fotografije na kojima su sto posto prirodni.

Danas je bivši finalist našeg showa "Plesa sa zvijezdama" najpopularniji domaći komičar te je sretno zaljubljen u zaručnicu Koranu Gvozdić, koja mu je već godinama najveća podrška, no detalje vjenčanja još uvijek skrivaju.

Zbog bujnih oblina stekla je naziv moderne Sophije Loren, a kad se okrene, bit će vam jasno i zašto Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +2 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju