Sve na izvol'te

Zbog bujnih oblina stekla je naziv moderne Sophije Loren, a kad se okrene, bit će vam jasno i zašto

Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) +0 Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Galerija

Zanosna Madalina Ghenea opet je pokazala svoj bujan dekolte.

Manekenka Madalina Ghenea nije toliko poznata po filmskim ulogama koliko po izgledu te ljubavnim vezama sa slavnim muškarcima, no unatoč tome u kratkom je roku postala senzacija na Instagramu.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea - 8 Senzacija Instagrama! Na vitke noge slavne Slatinčanke svi su ostali zapanjeni, a nije joj odolio ni uspješni holivudski glumac

Duge noge, puna usta, obline, mačkaste oči i duga kosa ono su za čime su poludjeli muškarci, ali i žene diljem svijeta kada je u pitanju ta Rumunjka.

Sada je zanosna Madalina osvanula na crvenom tepihu ekskluzivne zabave Vanity Faira u Madridu, gdje je istakla svoj bujni dekolte i vitko tijelo uskom haljinom koja joj je stajala kao salivena. U haljini optočenoj kristalima Madalina je izgledala kao božica ljepote, a mnogi nisu mogli odvratiti pogled s njezine zanosne pojave. 

Za tom je damom svojedobno uzdisao i holivudski zavodnik Gerard Butler, no veza nije uspjela, kao ni ona s Leonardom DiCaprijem. Zanimljivo, obojica su još uvijek neženje.

Slavna manekenka trenutačno ljubi poznatog trgovca umjetninama Vita Schnabela, koji je poznat i po petogodišnjoj vezi s top-modelom Heidi Klum, ali i kratkoj romansi s glumicom Amber Heard.

Iz propale veze s jednim rumunjskim poduzetnikom ima i kćerkicu Charlotte. Njegovo je ime Matthew Stratan, no ni ta veza nije potrajala.

Madalina danas živi i radi u Italiji, a na Instagramu ima nešto manje od 800 tisuća obožavatelja koji se svakodnevno dive njezinoj ljepoti, a neki ju mediji nazivaju i modernom Sophijom Loren.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) +0 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Celebrity Oženjen je jednom od najljepših žena svijeta, no zbog ove seksi djevojke razvrgnut će brak?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene