A Camilla?

OTKRIVAMO Kakav je dojam princ Charles ostavio tijekom posjeta Hrvatskoj?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas je u Hrvatsku došao slavni kraljevski par, princ Charles i Camilla. Mišo Mihočević dočekao je princa Charlesa dva puta, te je princ ostavio jak dojam na njega.

Jedan od najpoznatijih kraljevskih parova na svijetu stigao je danas u Hrvatsku. Naravno, radi se o princu Charlesu i njegovoj supruzi Camilli, vojvotkinji od Cornwalla. Ugostila ih je naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, od koje su na dar dobili umjetničku sliku, ali i vina koja su se služila na krunidbi kraljice Elizabete II., prije 64 godine.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Naš novinar razgovarao je s Mišom Mihočevićem, dubrovačkim publicistom i event managerom koji je čak dva puta dočekao princa Charlesa. Mihočević tvrdi kako je princ Charles jednostavan i pristupačan, 'Užasno ljubopitljiv oko malih stvari, oko malih ljudi. Kako se živi, od čega se živi i kako ćemo popraviti sve što tada još nije bilo popravljeno'. Kakav je još dojam princ Charles ostavio na njemu, saznajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene