Prva zanimanja

Znate li da je Suzy nekad prodavala kruh? A tek kad saznate što je Mišo po struci!

Suzy Josipović Redžepagić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Suzy Josipović Redžepagić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kekin (FOTO: Pixsell) Sandra Bagarić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell) +0 Suzy Josipović Redžepagić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Galerija

Prodavačica, stjuardesa, profesor – to su samo neki od poslova koje su radili poznati Hrvati dok su bili anonimni. Oni su danas poznati pjevači, glumci i modeli, ali svi se slažu kako su prva radna iskustva bila vrijedne životne lekcije.

Nekoć je bila slavna manekenka, zatim organizatorica prvog domaćeg modnog tjedna, a danas je poznata po svojim gastronomskim umijećima. Unatoč svim tim uspjesima, Suzy Josipović Redžepagić i danas se rado sjeti svojeg prvog posla.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić - 1 sretno! Sandra Bagarić slavi okrugli rođendan, teško je ovu brojku povezati s njom, a ovo je slatko iznenađenje kojim se pohvalila!

''Sjećam se prve prakse, kruh sam prodavala. I super mi je bilo zanimljivo jer ja volim komunikaciju s ljudima i sve te simpatične bakice. Inače sam dosta komunikativna, ljubazna, nisam onako zločesta i snašla sam se u tome'', otkrila je bivša manekenka Suzy.

Suzy Josipović Redžepagić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Suzy Josipović Redžepagić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)

Prije nego što je postao poznati glazbenik, skladatelj te gitarist i pjevač legendarnih Novih fosila Vladimir Kočiš Zec radio je kao nastavnik.

''Na devetoj gimnaziji, na Prvoj gimnaziji, u osnovnoj školi sam jednoj predavao. Ja sam inače završio Pedagošku akademiju i nastavnik sam fizike i tehničkog obrazovanja, ali kad zbrojim, radio sam svega manje od godinu i pol dana'', otkriva Zec.

Profesori među pjevačima nisu rijetkost. Mirela Priselac Remi profesorica je engleskog te španjolskog jezika i književnosti, a frontmen Hladnog piva Mile Kekin profesor je njemačkog jezika. Šarenu karijeru imala je i operna pjevačica Sandra Bagarić.

Sandra Bagarić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell) Sandra Bagarić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell)

''Radila sam u kafiću jedno ljeto, u srednjoj školi bila sam stjuardesa u autobusu Zagreb - Beč'', otkriva Bagarić.

Nada Abrus bila je manekenka, a Ibrica Jusić i Mišo Kovač po struci su tapetari.

Tko je što radio u mladosti, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene