Povratak Supertalenta!

Vratio se da pokaže izbrušeni talent i ispravi prošlost, a onda mu se sreća osmjehnula: ''Bio sam pogubljen!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Leon Žilavi - 6 In Magazin: Leon Žilavi - 3 In Magazin: Leon Žilavi - 5 In Magazin: Leon Žilavi - 4 In Magazin: Leon Žilavi - 2 In Magazin: Leon Žilavi - 1 Leon Žilavi - 6 Leon Žilavi - 5 Leon Žilavi - 4 Leon Žilavi - 3 +20 Leon Žilavi - 2 Galerija

Supertatalent se vratio na male ekrane! Iza nas je prva audicijska emisija, s koje su mnogi otišli puni dojmova. Ne samo žiri i voditelji, već i kandidati. Stisnut je i prvi zlatni gumb. Ekipa In magazina razgovarala je s Magic Leonom.

U Supertalentu je sudjelovao prije 11 godina. No, tada nije uspio ostvariti svoj san. Ove se godine vratio da pokaže izbrušeni talent i ispravi prošlost! Zlatni gumb od Igora i Frane može značiti samo jedno – Leonu su se karte nasmiješile!

Pogledaj i ovo Leon Žilavi - 6 ovo se bome ne viđa! Spektakularan trenutak kad mu je supruga od sreće uklizala na koljenima čestitati: ''Svatko bi trebao pronaći svoju Moniku!''

''Vidim odlaze prema stolu i mislim si – je li moguće? Je l' to to? I da, kad su ga stisli, nevjerojatan osjećaj. Ja sam u tom trenutku bio pogubljen, uopće se ne mogu sjetiti tog trenutka kako sam ga ja doživio. Jer izgubio sam trenutak u glavi. Sav sam se izgubio.

No, fokus je ponovno vraćen. Leon već zna kada stiže koji trik:

''Već više od pola godine traju moje pripreme za Supertalent, još nije bila ni audicija ja sam znao što ću izvesti ako dođem do potencijalnog polufinala, tako da sam ja spreman uvijek i mislim da bi se trebalo dobro odigrati ovo'', kaže.

Talenti su razni i svaki na svoj način poseban. No, Leon koji trikove smišlja i uči već 20 godina smatra – mađioničari su malo posebniji:

''S obzirom da je mađioničarstvo jako jedinstveno zanimanje, to jest umjetnost, i kao takva raznovrsna je i može sadržavati dijelove glume, dijelove plesa, može se ukomponirat u više umjetnosti što ja mislim da je prednost'', kaže. 

Osim Leona još sedmero kandidata svojim nastupima probilo led u prvoj epizodi. 10-godišnji Mauro Jakić osvojio je pjevanjem. 

Akrobat Popiño iz Venezuele demonstrirao je zavidnu vještinu balansiranja i žongliranja, a srca publike i žirija pridobio je humorom.

Rachel je uz asistenciju Fabijana i Davora pokazala uzbudljive i opasne trikove bičem, a onda je na pozornici stigla i Maja. 

Amerikanac Justus Reid pjevao je hrvatske pjesme, a akrobatski duo Acrobalance ja zaplesao. 

Neki nisu bili te sreće osvojiti žiri, a mi se već sad veselimo novim nastupima u idućoj audicijskoj emisiji. Ali i novom zlatnom gumbu. Leon se do polufinala baca na pripremu i poručuje:

''Gledajte me i dalje u Supertalentu''. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clement Giraudet - 4 Robin Wright i Clement Giraudet - 2 Robin Wright i Clement Giraudet - 1 Robin Wright i Clement Giraudet - 3 +17 Robin Wright (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog 18 godina mlađeg frajera prozvali su je ženom pumom, a velikoj ljubavi sada je došao kraj i čini se da joj nije lako

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +24 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u glamuroznom izdanju naglasila vitku liniju, dugo se nije ovako sredila: "Vi niste lijepi, nego prelijepi!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene