Baš blista!

Kolinda u glamuroznom izdanju naglasila vitku liniju, dugo se nije ovako sredila: "Vi niste lijepi, nego prelijepi!"

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +18 Kolinda Grabar Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović podijelila je na društvenim mrežama fotografije s dodjele nagrada Global Citizen Awards koja je održana u New Yorku.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedna od uzvanica svečane dodjele nagrada Global Citizen Awards u New Yorku za što se posebno dotjerala pa se fotografijama pohvalila i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

"Na sinoćnoj gala večeri dodjele nagrada Global Citizen Awards: Odavanje počasti graditeljima mostova i mirotvorcima u vrijeme rata. Počasni gosti ove su godine bili finska predsjednica Sauli Niinisto, švedska premijerka Magdalena Andersson, indonezijska predsjednica Joko Widodo, izvršni direktor Googla i Alphabeta Sundar Pichai i oskarovac Forest Whitaker, a odana je i posebna počast Njezinom Veličanstvu Kraljici Elizabeti II. i pokojnom japanskom premijeru Shinzu Abeu", napisala je Kolinda uz objavljene fotografije.

Ona je za svečanu priliku odabrala zlatnu svjetlucavu haljinu u kojoj je izgledala uistinu glamurozno, a do izražaja je došao i njezin vitki struk i linija.

"Vi niste lijepi, nego prelijepi", "Ja želim biti građanin Hrvatske", "Ponos Hrvatski", "Predsjednica naša sva u zlatu", "Predivna", poručili su joj u komentarima.

Kolinda je krajem rujna putem društvenih mreža obznanila i kako je došao kraj njenom godišnjem odmoru u Hrvatskoj, te objavila nekoliko fotografija iz Dubrovnika, od kojih je najviše pažnje izazvala ona u kojoj pozira u haljini s prugicama, a u kojoj je njezina vitka linija došla do punog izražaja.

"Ništa nije Hrvatska. Zadnje uspomene na ljeto u našoj veličanstvenoj Hrvatskoj. Vrijeme je za povratak na posao", napisala je u objavi, a uz jednu je fotografiju napisala i kako joj je Dubrovnik najljepši grad na svijetu.

Bivša predsjednica je u zadnje vrijeme sve više prisutna u javnosti i pojavljivala se na brojnim društvenim događanjima, a njezine objave s društvenih mreža u kratkom roku postaju pravi hitovi s tisućama lajkova. Uz to je obasipaju komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda, a na profilu na Instagramu prati je 320 tisuća ljudi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene