Iskreno...

'Ne bih znao napisati pjesmu koja će biti hit i svidjeti se klincima'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bend koji žari i pali već 30 godina - Parni valjak u četvrtak je, pred odabranom publikom koja se sastojala od najvjernijih fanova, predstavio novi album.

Bend koji žari i pali već 30 godina sinoć je, pred odabranom publikom koja se sastojala od najvjernijih fanova, predstavio novi album. Iako je, kako sami kažu, fasada Parnog valjka drugačija, sinoćnjim nastupom dokazali su da je emocija ostala ista.

Pogledaj i ovo In Magazin: Husein Hasanefendić Hus - 6 prepoznajete li ga? Naš legendarni glazbenik prisjetio se svojih početaka, evo i kako komentira nagradu za životno djelo: "Nije još gotovo, radovi u toku!"



>> Unplugged spektakl Parnog Valjka u Dubrovniku

Izlazak novog albuma Parni valjak najavio je kroz mjesec dana, a obožavatelje će iznenaditi i dokumentarcem o njegovu nastanku. Iako su na sceni već puna tri desetljeća, na sinoćnjem koncertu trema je ipak bila prisutna jer, ne samo da su nastupali pred 500-tinjak odabranih i ujedno najvjernijih fanova, već su i predstavili pjesme s novog albuma.



˝Kad prvi put izađeš s pjesmama pred publiku van, onda je neka dodatna doza uzbuđenja˝, povjerio je Husein Hasanefendić, poznatiji kao Hus. Njihova najvjernija publika potegnula je iz svih krajeva regije da vidi svoj omiljeni bend, od Skoplja do Ljubljane, a neki su došli čak i iz Engleske.

Iako su im je drago da na svojim koncertima vide i starije generacije, ekipu Parnog valjka motivira činjenica da ih slušaju i mlađe generacije. ˝Ja zaista ne bi znao napisat pjesmu da razmišljam šta napisat da bude hit i da se svidi klincima. Neka, ima estrade koja to radi, a ima i ovih bendova koji daju težinu˝, rekao je Hus, a Aki se nadovezao: ˝Ti novi klinci su svježa krv, možda je to najveći razlog da idemo dalje nakon ove pauze koju smo imali od 4 godine.˝ A zbog čega su se uopće odlučili za spomenutu pauzu, u čemu se Parni valjak razlikuje nekad i sad te kako rješavaju nesuglasice pogledajte u priloženom videu InMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene