Pitanja za missice

PAPRENO, PAPRENO 'Što bi napravila da te bogati šeik zove na svoju jahtu?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Paprenim kuglicama gostovale su finalistice izbora za Miss Hrvatske 2016.

Finalistice izbora za Miss Hrvatske 2016 sitno broje do velike završnice. Uz ljepotu, morat će pokazati oštar jezik te brz rad moždanih vijuga. Čekaju ih stroga pitanja žirija pa smo odlučili provjeriti njihovu snalažljivost škakljivim pitanjima u specijalnom izdanju Paprenih kuglica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

'Prije bih se odrekla dobrog izgleda, jer pamet je bitna', rekla je Ivana Buntić iz Dubrovnika. Marinela Miklečić otkrila je da ne bi mogla prihvatiti nevjeru svog partnera, a Angelica je rekla da nemam nikakvo mišljenje o ljudima koji na uspjeh dolaze preko pogleda.

Vanna Apostolovski otkrila je što bi napravila da je bogati šeik pozove da provede noć s njim na njegovoj jahti. 'Arapski šeik... Pa ništa, ne bih išla. Nek bude i 200 metara jahta, nema šanse', otkrila je Vanna. Zanimljivo pitanje imala je i Antonela Ivanović. 'Ne bih se baš fotografirala gola. Ne bih... Ne', otkrila je mlada Zagrepčanka. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene