''Prvak svemira sam''

Naš poznati glumac objasnio zašto supruzi nikad ne priprema romantična iznenađenja, ali i otkrio kakav je ljubavnik!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin; Asim Ugljen - 4 In Magazin; Asim Ugljen - 3 In Magazin; Asim Ugljen - 2 In Magazin; Asim Ugljen - 1 Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 1 Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 2 Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 3 Asim Ugljen i Marta Bolfan-Ugljen +4 Asim Ugljen Galerija

U Paprenim kuglicama ovog puta gostuje omiljeni glumac s malih ekrana Asim Ugljen. Zašto se ne sjeća svojeg prvog poljupca, zašto supruzi nikad ne priprema romantična iznenađenja i u čemu je, osim glume, vrhunski profesionalac, otkrio je našem Davoru Gariću za In magazin.

Koliko često Asim Ugljen supruzi priušti romantične trenutke koji uključuju večeru, ružine latice, nježnu glazbu i slatki poklon iznenađenja?

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić i Asim Ugljen hrabar izrez! Raskošni dekolte Sandre Bagarić hipnotizirao je našeg glumca, a ni drugima nije bilo lako skrenuti pogled

''Ovakvo nikad, da se ne lažemo. Ni ona ni ja nismo tipovi za ovako nešto'', priznao je Asim. 

Evo kako je ocijenio svoj level ljubomore od 1 do 10. 

''Ja ti nisam ni ljubomoran ni zavidan! Ja sam stvarno potpuno lišen zavisiti i ljubomore. Nisu mi jasne te emocije. Imam puno groznih karakteristika, ali zavist i ljubomora ne'', tvrdi. 

Bi li od čarobnog štapića radije zaželio +20 centimetara visine ili +20 milijuna na računu?

''20 milijuna na računu! Ja nemam problem što sam nizak! Imam 174 centimetra'', kaže Asim. 

S čime bi usporedio svoj ljubavnički talent: svemirski brod, trkaći automobil ili trokolica?

''Svemirski brod! Prvak svemira sam. Ne znam glumit, ne znam ništa, ali ovo znam'', izjavio je Asim, pa se Davor nadovezao da mu je sad jasno zašto njegovoj supruzi ne trebaju romantična iznenađenja. 

''Tako je, ja to obavim drugačije'', zaključio je. 

Je li njegov prvi poljubac ''uspomena za zauvijek'' ili ''trauma iz mladosti''?

''Ja se ni ne sjećam svog prvog poljupca. Kunem ti se. Sad se pokušavam sjetit. Mislim, 40 godina mi je, to je fakat bilo davno. Sad tko je bio, gdje je bilo, šta je bilo, ne znam jel muško ili žensko…hahaha. Kakav je to party bio, dobro da nije lajao'', našalio se Asim. 

Cijeli razgovoror pogledajte u prilogu In magazina!

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene