Ne sviđa mu se to

Marko Kutlić otkrio ljubavni status nakon prekida veze s našom pjevačicom, jedna stvar mu baš smeta: "Čak i tada bih volio biti slobodan"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 2 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić - 4 Marko Kutlić - 8 Marko Kutlić - 9 Marko Kutlić - 10 Marko Kutlić - 11 Marko Kutlić - 2 Marko Kutlić - 3 +19 Marko Kutlić - 5 Galerija

Đani Stipaničev, klapa More i Neno Belan dvostruki su pobjednici 26. Festivala dalmatinske šansone u Šibeniku. Kako se dogodio ovaj spoj glazbenih mušketira, što se sve moglo zateći iza kulisa poznatog festivala te čiji je duet dobio najveće ovacije publike, pogledajte u prilogu IN Magazina Hrvoja Krola.

"Crni biseru" pjesma je koja je osvojila publiku i žiri na ovogodišnjem 26. Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku. Klapa More, Đani Stipaničev i Neno Belan, apsolutni su pobjednici hrvatskog Sam Rema.

"Klapa More i ja smo stari drugovi. Mi na šansoni nastupamo još od daleke 2003. godine i to je točno 20 godina otkako smo prvi put nastupili. Ovo je bilo jubilarnih 20 godina druženja i ova lijepa pjesma. Tu je u kombinaciju upao i naš prijatelj Đani Stipaničev jer ja sam zamislio pjesmu kao latino baladu s belcanto vokalom, a tko je tu bolji od Đanija, taj ne postoji u Hrvatskoj tako da je izbor bio logičan", pojasnio je Neno Belan.

Ovogodišnja nagrada za najbolju debitanticu i treća nagrada stučnog žirija pripala je skladbi "Praštam ti", u izvedbi Ive Ajduković Marović. U videospotu istoimene pjesme glavnu ulogu ima Ivin suprug, spajanje privatnog i poslovnog odnosa za njih je uvijek dobra opcija.

"Mi vam imamo kćerkicu od pet godina, u braku smo šest godina u vezi dvanaest, tako da mi smo se naučili na tempo jedno od drugoga. On ima dosta dinamičan život kao i moj, popratimo se, hehe. Ja mislim da je ključ svega jedan dobar balans u razgovoru i kvalitetnom provođenju vrimena zajedno", zaključila je Iva.

Duet koji je publika nagradila najvećim pljeskom pripada Zorici Andrijašević i Darku Capu, njihova izvedba "Vječno zajedno" već je pronašla put do srca slušatelja, a njihova suradnja bi se mogla nastaviti.

"Ovo je početak prvih skala i na nama je sada da radimo. Ja mislim da su ljudi prepoznali ovu pjesmu kao nešto napisano i otpjevano iz dubine duše i da se osjetilo ono što nam je svima potrebno, a to je ljubav bez kalkulacije", zaključili su Zorica i Darko.

Duet, ali ovog puta dvije dame Grupa Povidenca donijele su dašak ljubavne balade koju potpisuje Goran Karan.

"Znali smo mu reći da je napisao pjesmu kao da je žena i kao da gleda iz kuta žene. Stvarno nam je sve sjelo. Pjesma, publika i ovaj predivni ambijent", priznale su Zorica Bučić i Mirella Meić.

Ibrica Jusić okupljenima je poklonio pjesmu "Ka cukar u vodi", baladu koja će se sigurno naći i na repertoaru dubrovačkih skalina na kojima pjevač već 59 godina nastupa. Ljubav je ono što ga pokreće.

"Da nije ljubavi ne bi svita bilo, haha! To je jedina stvar koja nas pokreće, drugo sve negativno razmišljanje vuče na sebe i bolest i nevolju. Treba biti pozitivan jer pozitiva je samoizlječenje. Vjera u ljubav uvijek postoj, uvijek, uvijek", izjavio je Ibrica.

Druga nagrada žirija pripala je Marku Kutliću i Lei Deklevi s pjesmom "Sami", a iako je emotivna balada u pitanju, pjevač priznaje kako se on ne boji samoće, a po pitanju ljubavi trenutno je sretan i slobodan.

"Ja sam slobodan i bit ću slobodan dok sam živ. Čak i ako budem u nekom odnosu u tom odnosu bih volio biti slobodan. Ne volim naziv veza, to mi je ružan naziv kad nekog vežeš/zavežeš", smatra Marko.

Nagrada za najcjelovitije djelo pripala je Juri Brkljači i pjesmi "Treba znati reći kad je kraj". A Jure priznaje da takav nije bio u ljubavnim odnosima.

"Ako je ikad tako bilo onda sam ja taj koji nikad to ne bi znao reći, zato je i pjesma pouka da treba znati reći kad je kraj", poručio je Jure.

Pjevačica koja je cijelu sebe unjela u pjesmu zasigurno je Tommi Mischell koja će od sljedeće godine imati novu ulogu – umjetničke direktorice festivala.

"Nadogradnja Šansona Šibenik, imat ćemo internacionalni film festival, zainteresirani smo za nekoliko tvrđava koje su predivan prirodni ambijent i to će krenuti od iduće godine", najavila je Tommi.

Mnogo iznenađnja se priprema za 27. izdanje Festivala dalmatinske šansone u Šibeniku, a mi samo možemo poručiti da ih s nestrpljenjem iščekujemo.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner In Magazin: Ana Rucner - 5 +23 In Magazin: Ana Rucner - 2 Celebrity Ana Rucner u bikiniju predstavila veliku promjenu koju su obožavatelji dočekali s oduševljenjem: "Pravi komad!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 +27 Rita Ora - 7 Celebrity Slavna Kosovarka na trbuh je stavila zanimljiv ukras, ali on je ipak ostao u sjeni njezinih savršeno isklesanih mišića!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene