''Više brinem o sebi''

Naša proslavljena glumica progovorila je o borbi s bolesti te putu kroz teške trenutke do pobjedničkog stava!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Marinković - 1 Ksenija Marinković - 2 Ksenija Marinković - 3 Ksenija Marinković na brodu Ksenija Marinković, glumica Ksenija Marinković - 1 Ksenija Marinković Ksenija Marinković Ksenija Marinković, Korana Ugrina Ksenija Marinković, Korana Ugrina +6 Ksenija Marinković - 4 Galerija

Glumica Ksenija Marinković na sceni sjaji već desetljećima. Iako nije uvijek bilo lako, put ju je od teških trenutaka doveo do pobjedničkog stava. Sve o borbi s bolešću, estetskim operacijama, kćerkinu uspjehu i, naravno, njezinoj najvećoj strasti - glumi, otkrila je Ani Veli.

Kada pomislite na uspješnu glumicu, a istodobno snažnu i inspirativnu osobu, jedno ime uvijek zasvijetli. Kseniju Marinković krase snaga, strast i nepokolebljiva emocija.

''Što si stariji i mudriji si i ne moraš se više tako jako dokazivati kao kad si bio mlad,kad dođu te godine, kao da sisigurniji u sebe, staloženiji, puno stvari bolje znaš i imaš smisla za humor više nego prije u odnosu na sebe samog'', govori Ksenija. 

Brojevima ne dopušta da definiraju njezino postojanje, i to u svijetu gdje ljepota i mladost često zasjenjuju dubinu talenata. No nije protiv plastičnih operacija.

''Može se desiti da sutra odem na plastičnu operaciju, a može se desiti da nikad'', rekla je. 

Misli li da to glumicama odmaže u smislu neke mimike lica kao što se zna prigovarati glumicama kao što je Nicole Kidman i drugim holivudskim zvijezdama?

''Pa ne znam, to je vjerojatno kad pretjeraju s operacijama, ali koliko sam ja shvatila danas se mogu napraviti i korekcije toga i sve se može napraviti, tako da ljudi izgledaju dobro. Ako nešto nekad pogriješe, mislim da postoji način da se to popravi, ali ako netko voli izgledati mlađe i ljepše, zašti ne'', zaključila je naša glumica. 

Sreli smo je dok je uživala u kavi, opuštajući se prije probe za predstavu Krvava svadba na Dubrovačkim ljetnim igrama.

''Ja sam obišla dosta Europe i svijeta, i dosta mora uglavnom s poslom, tako da uvijek mi se spoji posao i domor, ne znam više ni kako bi odmor izgledao iskreno'', priznala je. 

Glumica koja svojom karizmom osvjetljava scenu, talent je prenijela na svoju kćer Koranu Ugrinu, koja je na Goodfestu u Drnišu osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu.

''Otkad je definitivno odlučila da će se upisati, onda sam je podržavala. Prije toga sam je molila da ne ide jer je puno mladih glumaca i to je neizvjestan posao, nije tako komotan kao kad sam ja bila mlada, ali je ona odlučila i od onda je naravno podržavam'', rekla je Ksenija. 

Njezin redateljski prvijenac Tvorničke postavke oduševljava publiku, no zasad nema u planu ići dalje u tom smjeru.

''Možda jednom u životu, ovo mi je isto tako došlo iznebuha, i onda sam odlučila i to napravila'', objasnila je. 

Uz Koranu, iz braka s glumcem Kristijanom Ugrinom ima i sina Kostu Kaija. Odlazak djece od kuće nije lako podnijela.

''Teški sindrom napuštenog gnijezda sam imala, hodala sam kao luda po njihovim sobama, sjedila po sobama, prošlo je nekoliko mjeseci i ona sam se navikla. Mislim, divno je da su oni otišli ovako mladi i divno je da imaju svoj život'', govori glumica. 

Da njezina snaga ne završava samo na sceni, dokaz je i teška borba u kojoj se suočila s upalom moždane ovojnice. Borila se, ustala i vratila na scenu, odlučna pokazati da je ništa ne može zaustaviti u njezinu umjetničkom putovanju.

''Zapravo, to je autoimuno, nisu našli otkud je, pretpostavljam da je stres pogodovao tome, da mi je pao imunitet i prvo na čemu je nastala upala je to'', objasnila je. 

Je li joj to promijenilo život?

''Zapravo mi je doktor rekao da moram početi raditi manje i više brinuti o sebi, i poslušala sam ga, radim manje i kvalitetnije'', zaključila je. 

Životna priča isprepletena emocijama, usponima i padovima, podsjeća kako se treba boriti i nikad ne odustati od onoga što nas ispunjava.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 +25 Kaya Ostojić - 1 Celebrity Pogledajte u čemu se srpska pjevačica prošetala Stradunom u ranim jutarnjim satima, nesvakidašnjem prizoru svjedočili su samo rijetki prolaznici  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić, 2012. godina - 1 Ecija Ivušić, 2012. godina - 2 Ecija Ivušić, 2012. godina - 3 Ecija Ivušić, 2012. godina - 4 +25 Ecija Ivušić, 2012. godina - 5 Nekad i sad Za jednom od najseksi Hrvatica frajeri su se okretali i prije 11 godina, a sada je našla onog pravog s kojim su joj se ostvarili svi snovi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene