''Ne diraj mi mamu''

Smijeha sigurno neće faliti: Rene i Đuro kao partneri u novoj hit-seriji!

Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV +0 Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Galerija

Rene Bitorajac i Branko Đurić dugogodišnji su kolege, ali i bliski prijatelji.

Od ponedjeljka na Novoj TV ne propustite prvu epizodu nove humoristične serije "Ne diraj mi mamu" autora hit-serije "Lud, zbunjen, normalan".

Pogledaj i ovo Set humoristične serije Ne diraj mi mamu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sjajna ekipa Smijeh je lijek: Zgode i nezgode dvojice odvjetnika koje naprosto morate pogledati

Glavne likove utjelovljuje proslavljeni tandem Rene Bitorajac i Branko Đurić, i to glumeći odvjetnike partnere. A osim poslovnog, vežu ih i obiteljski odnosi. Ono u što smo apsolutno sigurni jest to da smijeha neće nedostajati!

Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Foto: DNEVNIK.hr

"Moj lik zove se Budimir. Ima 45, 46, 47 godina, nije definirano. Diplomirani je pravnik i dijeli odvjetničku kancelariju Sljepčević - Čorović zajedno sa svojim partnerom koji je ujedno i sin moje punice", odmah na početku otkriva Rene.

"Da bi bila zanimljiva situacija, imamo dosta sličnosti, ali puno više različitosti. Imamo se oko čega zapetljati i da nastane problem", dodaje Branko.

Odvjetnici Sljepčević i Ćorović imaju određene financijske probleme. Rješenje svojih problema vide u Đurinoj majci koja čuva nakit pokojne kćeri. U prvom nastavku nove humoristične serije doznat ćemo hoće li je uspjeti opljačkati. "Živim s punicom u istom stanu, dakle ne moram puno govoriti", zaključuje Rene.

Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Foto: DNEVNIK.hr

I dok su u seriji u financijskim problemima i ostalim nedaćama, Rene i Đuro dugogodišnji su najbolji prijatelji, a odnedavno i partneri, točnije vlasnici zagrebačkog kazališta.

"Užitak mi je raditi s Reneom. Radili smo skupa i dobri smo prijatelji. On je jedan od mojih najboljih prijatelja. Ima li što ljepše nego raditi s ljudima koje voliš?" zapitao se Branko.

"Drago mi je da sam tu s Đurom koji je, evo, sad i moj nesuđeni životni privatni partner", zaključio je Rene.

Ne propustite pogledati novu humorističnu seriju "Ne diraj mi mamu" u ponedjeljak na Novoj TV. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene