Hm...

Ljubljenje i zagrljaji u javnosti? Nikolina nikako nije za to: "Ja sam dosta suzdržan tip"

Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus i Nikolina Ristović otkrile su što misle o javnim izljevima ljubavi.

Jesu li držanje za ruku, nježni poljupci i romantični pogledi rezervirani samo za svoja četiri zida? Ili se zaljubljenost treba pokazivati i javno, na ulici i fotografijama na društvenim mrežama? Upitali smo naše zvijezde vole li svijetu obznaniti koliko vole svoje partnere ili nježnosti skrivaju od javnosti.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 1 zasluženi odmor! Majin Bloom u Španjolskoj se kupa u kupaćim gaćama čija će vas cijena malo iznenaditi

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"A svi smo mi malo stalkeri pa volimo vidjeti što se dešava u tuđem dvorištu", rekla je Nives Celzijus. U dvorištu Indire i njezina supruga Miroslava događa se ljubav od 0 do 24. Dodiri, poljupci i nježnosti pršte bez obzira na to ima li promatrača ili ne. Koliko voli svojeg supruga Igora, Severina ne krije. Fotografijom nježnog poljupca na plaži svima je jasno dala do znanja da je ludo zaljubljena.

Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Nježnosti javno razmjenjuju i Maja Šuput i njezin zaručnik Nenad. Njima su držanje za ruku i zagrljaji na očigled sastavni dio dana. Romantika ne izlazi u javnost kada je u pitanju Nikolina Ristović. Rijetko ćete vidjeti kako sa suprugom izmjenjuje nježnosti na javnom mjestu ili na fotografijama na društvenim mrežama. "Pa ja sam onako dosta suzdržan tip. Nisam netko tko naginje nekakvim velikim izljevima emocija javnim", rekla je Nikolina. Paola Valić Bekić također voli svoju privatnost.

"Sve mi je to ok dok postoji neka mjera u tim ljubavnim objavama i kada to netko radi simpatično. Naravno, ima i onih varijatni koje u nama izazivaju reakciju 'zbljuv'. Kao bljuje nam se od te romantike i patetike ljubavne i to", zaključila je Nives Celzijus.

Što su nam još otkrile poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene