''Konak kod Hilmije''

Na male ekrane stiže urnebesni prikaz društva unutar Drugog svjetskog rata, znamo sve o novoj seriji!

Marko Cindrić - 4 Marko Cindrić - 4 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Cindrić - 1 Marko Cindrić - 2 Marko Cindrić - 3 +0 Marko Cindrić - 4 Galerija

Na Novoj TV uskoro kreće nova urnebesna humoristična serija ''Konak kod Hilmije''. Uz Tarika Filipovića i Emira Hadžihafizbegovića, tu je i Marko Cindrić koji je utjelovio lik osebujnog satnika Krešimira. U razgovoru s glumcem doznali smo o kojem je legendarnom hrvatskom glumcu razmišljao dok se pripremao za ulogu Krešimira ali i čime mu je punica pomogla kako bi njegov lik bio pravi Zagrepčanec.

Od redatelja i scenarista serije ''Lud, zbunjen, normalan'' uskoro stiže nova humoristična serija! ''Konak kod Hilmije'' na male ekrane donosi urnebesni prikaz društva unutar Drugog svjetskog rata koje svojim dosjetkama i dogodovštinama smješta nacionalne tenzije u drugi plan.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović posvetio joj lijepu objavu Tarik Filipović rijetko pokazuje roditelje, no sada je imao dobar povod za objavu fotografije svoje majke!

''Većina se radnje događa u ''Konaku kod Hilmije'' gdje navraćaju svi, sumnjivci, članovi kraljevske obitelji, uglavnom svi hoće nekog drugog zamuljat s nekom spikom, hoće nešto prodat, imaju neku foru, svaki dan je neka suluda situacija'', priča glumac Marko Cindrić. 

Uz Tarika Filipovića i Emira Hadžihafizbegovića koji glumi domaćina Hilmiju u čijem se konaku i odvija radnja, tu je i Zagrepčanin Krešimir kojeg je utjelovio glumac Marko Cindrić.

''Satnik Krešimir je purger koji se našao po zadatku u Sarajevu uglavnom, kak bi se reklo riječnikom onog vremena, on je krakšajser, on je smutnjivac ili ratni profiter koji pokušava zamutit svakog i bilo kaj, lako je zaljubljiv. On se čak i hvali da može nabavit sve od igle do lokomotive'', otkriva Marko. 

I dok Satnik Krešimir stalno trguje s Hilmijom, zahvaljujući Marku on je i omaž jednom velikom hrvatskom glumcu.

''Satnik Krešimir mora biti omaž Relji Bašiću i gosponu Fuliru i humoru Petera Sellersa, i onda smo došli na taj način govora, iskopao sam agramer kaj mi je punica dala na poklon pa sam iskombinirao sve posuđenice da napravim omaž Zagrebu tog vremena'', kaže Marko. 

Marka je za ulogu Krešimira, redatelju i scenaristu serije Elmiru Jukiću i Feđi Isoviću, preporučio i nahvalio njegov kolega Tarik Filipović.

Nakon što je pročitao scenarij ''Konak kod Hilmije'', Marko je odmah prihvatio ulogu jer brza improvizacija, smišljanje, kako on kaže fora i humor je nešto u čemu ovaj glumac najviše uživa.

''Nitko mi nikad nije ponudio takvu ulogu'', rekao je. 

Stoga nikako ne propustite uskoro na Novoj TV zabavnu i smiješnu seriju Konak Kod Hilmije!

''Gledatelji mogu očekivati veliku dozu humora, hrpu suludih likova zezanciju od početka do kraja'', najavljuje Marko. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Najbolje godine Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Naša mala klinika +3 Naša mala klinika Zanimljivosti Kviz: Koliko znate o serijama Nove TV? Pogodite o kojoj je riječ na temelju samo jedne scene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene