Sjećate se Minee?

'Ja sebe nisam nikada doživljavala slavnom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekadašnja najveća tinejdžerska zvijezda, pjevačica Renata Končić, umjetničkog imena Minea, ovog tjedna snima svoj novi glazbeni uradak - sve je otkrila u 'Ispovjedanici' inMagazina!

'Srce zauteto' brza je i vesela pjesma, baš poput onih koje su devedesetih proslavile Renatu Končić - Mineu.

Pogledaj i ovo showbuzz Slika za prvu putovnicu Možete li prepoznati ovu djevojčicu? Svaki je dan gledate na TV

'Dugo sam već najavljivala nekakve novitete pa onda kako vrijeme proleti evo sad smo konačno došli do studija i radi se na novim pjesmama. To je singl koji su napisali Branimir Mihaljević i Antonija Šola. Brza, ljetna, poletna. Ustvari, puna nekakve pozitivne energije kakva sam i ja trenutno i onda nekako sam se našla u svemu tome i jako se veselim. Ja već godinu dana nisam snimila ništa novo pa mi je to sad nešto super', priča Minea koja 'slavu nisam nije doživljavala kao slavu'.

>> Domaće zvijezde '90-ih: Evo kako su nekad izgledali!

'Ja sam ovo doživljavala kao svoju ljubav i ta ljubav se nekako refleksirala na tu moju publiku i vraćala mi se natrag. Ja sebe nisam nikada doživljavala slavnom, doživljavala sam se poznatom i da me ljudi prepoznaju kao takvu jer radim posao kakav radim. Pjevanje nikad nisam nazivala poslom nego velikom ljubavi,a tako je i dan danas. O toj prošlosti razmišljam samo u nekakvim najljepšim sjećanjima i vežu me najljepša sjećanja i nema ništa što bi ja sad maknula, ali sada sam trenutno u nekakvoj fazi da sam zadovoljna ovim na čemu sam sada i ne mogu sad sebe zamislit u nekakvoj varijanti koja je bila prije', priča Minea.

Osim o glazbi, s Mineom smo pričali i o njezinu privatnom životu. Ka sebe kaže da je uvijek zaljubljena, a trenutno je u ozbiljnoj vezi. Pogledajte cijeli intervju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene