Mladi i perspektivni

Mia i Edi u osvajanju glazbene scene, imaju i važnu poruku: "Ljubav je jedna od najbitnijih stvari u životu"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Edvard Abazi i Mia Negovetić - 1 Edvard Abazi i Mia Negovetić - 2 Edvard Abazi i Mia Negovetić Mia Negovetić Mia Negovetić +0 Edvard Abazi i Mia Negovetić - 3 Galerija

Njihovo prijateljstvo započelo je na prošlogodišnjoj Dori, a ljubav prema glazbi, ali i pisanju, za Miju Negovetić i Edvarda Abazija mogla je značiti samo jedno - zajednički duet. Ovi perspektivni mladi pjevači su za IN Magazin otkrili sve o neobičnom nastajanju pjesme ''Ljubav nema kraj'', otkrili zašto im je važna međusobna potpora te kakva su njihova očekivanja od mnogo puta opjevane ljubavi.

Iako su na prošlogodišnjoj Dori željeli samo jedno pobijediti i predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, 18-godišnja Mia Negovetić i 19-godišnji Edvard Abazi, s Dore su, umjesto s pobjedom, otišli bogatiji za prijateljstvo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

"Nakon Dore smo ustvari ostali u kontaktu, i eto nas sad ovdje. Mislim da je podrška međusobno na estradi najvažnija. Ful je lijepo da netko podržava pogotovo u glazbi, tvoj žanr, neku tvoju viziju glazbe", složili su se Mia i Edi.

A ta vizija sada je pretočena u zajedničku pjesmu ''Ljubav nema kraj''. Njihova prva glazbena suradnja imala je malo neobičan put stvaranja putem glasovnih i tekstualnih poruka, ali očito je bila pun pogodak.

"Pričali smo dosta na WhatsAppu i onda smo si slali glasovne poruke i ja sam taman sjedila za klavirom i slali smo si stih po stih, dok nije nastala cijela pjesma, i neki finalni produkt. Bilo je zanimljivo, sam taj proces je bio jako zanimljiv. Ta dva dana meni jedino što se motalo po glavi bila je ta pjesma, zapravo taj demo koji je nastao. Nastao je jako brzo, a ostali proces je duže trajao", otkrio je mladi dvojac.

Ovo dvoje mladih perspektivnih pjevača trebalo je pjesmu predstaviti na ovogodišnjem 68. izdanju Zagrebačkog festivala. No on je zbog pandemije otkazan za proljeće. Dok se to ne dogodi, vjeruju da će pjesma već osvojiti publiku: "Mislim da ima ljudi koji se mogu poistovjetiti s takvim osjećajem da ljubav, što i sama pjesma govori, ljubav nema kraj, jer ja mislim da je ljubav jedna od najbitnijih stvari i u životu, i da bez nje nema sreće. I bez nje život nema toliki smisao".

Iako mladi, od ljubavi i u stvarnom životu, kažu, imaju velika očekivanja. Možda će to biti priča nekog novog singla jer ljubavna tematika neiscrpna je tema za neke nove pjesme koje će tek ugledati svjetlo dana. A oboje, naime, osim kao izvođači, grade svoj put i kao tekstopisci.

"Uvijek dođe sama od sebe, ali je nekad potaknuta nekim specifičnim događajem, a nekad dođe jer sjedim za klavirom i u tom trenutku mi padne neki stih na pamet", izjavila je Mia.

A dok Edi sprema još nekoliko pjesma na svojem glazbenom putu i do prvog samostalnog albuma, Mia ponovno kreće u osvajanje Dore.

"Mogu samo reći da će biti puno drugačija nego prošle godine, i da se nadam da će pjesma doprijeti do publike i da će ju prepoznati ljudi. I nadam se da ću se zabaviti i uživati kao svaki put na sceni", zaključila je.

U svim novim glazbenim pothvatima, jedno drugomu će, kažu, čuvati leđa!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene