''Uvijek ti je žao...''

Matija Lovrec otkrio što stoji iza citata Vlatke Pokos s kojim se oprostio od showa ''Ples sa zvijezdama''!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Lovrec i Helena Bradvica Matija Lovrec i Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica +13 Matija Lovrec, Helena Bradvica Galerija

U filmskoj večeri Plesa sa zvijezdama, Pakleni šund za Matiju Lovreca i Helenu Bradvicu bio je pakleniji nego što su očekivali. Napustili su show! Dojmovi su se slegnuli. Matija i Helena sada se vraćaju u svoj stari tempo i otkivaju – što stoji iza citata Vlatke Pokos i zašto vjeruju da su otplesali i više no što su očekivali!

Tango, paso doble, cha cha cha i posljednji otplesani ples – jive. Matija Lovrec i Helena Bradvica u nedjelju su napustili show Ples sa zvijezdama:

Pogledaj i ovo Helena Bradvica Ne skriva ponos! Lijepa Helena o ulozi u kojoj se našla prvi put: ''Prije svega ovo mi je velika čast, a s partnerom se od početka slažem odlično''

''Moram priznati da mi je žao nakon ispadanja, jer stvarno se jako lijepo osjećam u cijelom ovom projektu, sa svim ljudima, lijepo nam je bilo na treninzima, na probama, baš smo se lijepo družili'', govorili Helena Bradvica. 

''Uvijek ti je žao kad ispadneš, to je neki poraz, ali s tim se treba znati nositi, usponi i padovi'', kaže Matija Lovrec. 

Ali se Lovrec od showa pozdravio i na neobičan način. 

''Uvijek zezaš onog tko prvi isapdne. Mateo Cvenić je odličan plesač, Mateo Cvenić je ime koje Hrvatska javnost treba upamtiti. A Helena je moja mentorica i samim time što je moja mentorica je razinu iznad evo reći ćemo Cvenića.

Šalu na stranu, ovaj radijski i televizijski voditelj u posljednjih 15 godina preživio je čak 17 moždanih udara. I stoga su ova četiri plesa koje je otplesao u showu za njega najveća pobjeda:

''Nismo došli do onih problema koje bi ja osjećao, dakle možda na nekakvih puno rotacija, bi imao nekakvih problema, vrtilo bi mi se u glavi na drugačiji način, prije bi mi se zavrtilo u glavi nego nekom tko nije imao tih problema, ali sve sam podnio'', priča Matija. 

Manje skromna i itekako ponosnija na njihov ples je Helena koja je baš zbog toga pomno pazila na koreografije:

''Znalo nam se čak par puta dogoditi, imali smo u tangu nekoliko rotacija, i tu smo rotaciju ponavljali, ponavljali, i ja skužim nakon par rotacija Matija mi se malo traži'', priča Helena. 

I te priče s radošću će prepričavati. Oboje će pamtiti samo dobro:

''Nas život nije mazio, pa onda u svemu nalazimo nekakve pozitivne trenutke, i u svemu nalazimo trenutke kojima se možemo nasmijati. I iz svega nać pozitivne stvari'', govori Matija. 

Hoće li nastaviti plesati? Naravno ali pod vlastitim uvjetima:

''Nakon što je Helena u meni pobudila i upalila nekakvu iskru da zavolim taj ples i mislim da nekakva kak se to zove, rekreacija, dva puta tjedno je l' rekreativno, dva puta tjedno, mislim da će to ići dalje'', govori Matija. 

Helena koja je profesionalna plesačica i višestruka državna prvakinja u latinskoameričkim, standardnim i kombinaciji deset plesova nastavlja pak sa studijem građevinskog fakulteta.

''Moram napisati diplomski, obraniti ga i zapravo se vraćam u građevinsku struku, a ples je tu - tečajevi, poduke u ulozi trenera s nekim drugim - djecom, mladencima, i to je to'', priča Helena. 

A plesne nedjelje ostavljaju drugim zvjezdano mentorskim parovima. Favorite ipak neće otkrivati, ali vjeruju da će se na podiju itekako zahuktati!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Višnjić - 7 In Magazin: Goran Višnjić - 3 In Magazin: Goran Višnjić - 1 +0 In Magazin: Goran Višnjić - 5 Celebrity Goran Višnjić iznenadio dolaskom u Hrvatsku, ali i novim imidžem kojim je već zaludio obožavateljice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene