kakva promjena!

Goran Višnjić iznenadio dolaskom u Hrvatsku, ali i novim imidžem kojim je već zaludio obožavateljice!

Goran Višnjić - 6 Goran Višnjić - 6 Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić - 4 Goran Višnjić - 6 In Magazin: Goran Višnjić - 7 In Magazin: Goran Višnjić - 3 In Magazin: Goran Višnjić - 1 +0 In Magazin: Goran Višnjić - 5 Galerija

Goran Višnjić sudjelovao je na Američko-hrvatskom forumu u Zagrebu gdje se pojavio s nikad gušćom bradom.

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić, koji već godinama gradi karijeru u inozemstvu, svratio je do Zagreba gdje je sudjelovao na Američko-hrvatskom forumu povodom 30. godišnjice američko - hrvatskih diplomatsko gospodarskih odnosa.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Osim što je iznenadio dolaskom u Hrvatsku, predstavio je i novi imidž. Goran se na događaju pojavio s nikad gušćom bradom za koju je na Instagramu od obožavateljica već dobio brojne komplimente, a mnoge su se složile i da s godinama izgleda samo sve bolje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Višnjić je i ranije znao pustiti bradu, ali nikada ovoliku, a jedno je vrijeme čak imao i dužu kosu, no najčešće smo ga navikli viđati uredno obrijanog i ošišanog.

Inače, Višnjić je svoju bogatu karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju, gdje radi na novim projektima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković s roditeljima i dečkom +0 Fani Stipković i Fernando Hierro Celebrity Fani Stipković u posjet stigli roditelji pa nasmiješeni pozirali s njezinim slavnim dečkom, objavila je zajedničku fotku!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 3 Nicole Scherzinger - 6 Nicole Scherzinger - 5 Nicole Scherzinger - 2 +1 Nicole Scherzinger - 1 Celebrity Žena kojoj se divi cijeli svijet počastila pogledom na svoje tijelo bez ijedne mane, ne čudi što je nazivaju boginjom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene