Ne skriva ponos!

Lijepa Helena o ulozi u kojoj se našla prvi put: ''Prije svega ovo mi je velika čast, a s partnerom se od početka slažem odlično''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Matija Lovrec Matija Lovrec Matija Lovrec Matija Lovrec +0 Matija Lovrec Galerija

Helena Bradvica mentorica je u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem pleše s partnerom Matijom Lovrecom.

Helena Bradvica profesionalna je plesačica i višestruka državna prvakinja u latinskoameričkim, standardnim i kombinaciji deset plesova, koju u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" gledamo u ulozi mentorice, i to poznatog voditelja i DJ-a Matije Lovreca.

Pogledaj i ovo Matija Lovrec i Helena Bradvica ''Uvijek ti je žao...'' Matija Lovrec otkrio što stoji iza citata Vlatke Pokos s kojim se oprostio od showa ''Ples sa zvijezdama''!

"Biti mentor u showu "Ples sa zvijezdama" je prije svega čast. Ponosna sam što sam dio tima i smatram da imamo odgovornost prenijeti znanje, ali prije svega ljubav prema plesu svom plesnom partneru", priznala je Helena.

Heleni je ovo prvi angažman u showu, no nije joj prvi susret s ostalim kolegicama i kolegama mentorima. Otkrila nam je kako su je prihvatili.

"Budući da se s većinom mentora znam od ranije ovo nam je pružilo još više mogućnosti za druženja, smijeh i veselje. Između svih mentora i zvijezda vlada iznimna količina podrške. Smatram to pravim bogatstvom ovog showa jer vlada jedna iskrena i prava pozitivna energija", otkrila nam je Helena.

U showu pleše s Matijom koji je uvijek spreman na dobru zafrkanciju i šalu, pa nam je Helena otkrila i je li se dogodila već neka anegdota koju bi voljela podijeliti s nama?

"Svaki dan se na treningu dogodi poneka anegdota, gdje se jednostavno ne možemo prestati smijati. Matija je iznimno pozitivan čovjek, a sve svoje probleme pretvara u šalu", kaže Helena.

A koje su Matijine glavne prednosti kao plesača, prema njezinoj procjeni?

"Matijina glavna prednost je javni nastup. Budući da je već duže vrijeme prisutan u medijima nema strah od scenskog nastupa i publike. Slažemo se odlično od početka. Njegovo iskustvo i moj mladi duh prava su kombinacija tolerancije i poštivanja", zaključila je.

Konkurencija u showu je poprilično jaka, već u prvoj emisiji zvijezde i mentori su oduševili svojim plesačkim sposobnostima i koreografijama. Evo u kome Helena vidi najveće konkurente.

"Ove sezone je iznimno jaka konkurencija u showu. Svaki od parova ima svoj x faktor i na svoj poseban način dopire do publike, tako da ne bih nikoga posebno izdvojila jer za sve smatram da su fantastični i posebni", smatra Helena.

U žiriju ove godine sjede iskusni poznavatelji plesa i scenskog nastupa s bogatim i uspješnim karijerama. Čijih se komentara iz žirija najviše pribojava?

"Svaka kritika je dobrodošla jer nas može samo motivirati i učini boljim plesačima. Ne mogu reći da se pribojavam nečijeg komentara, ali me zanima mišljenje svakog člana žirija budući nas gledaju iz različitih ogranaka plesnih stilova i scenskih nastupa", priznala je Helena.

I za kraj pitali smo je s kime bi od najvećih svjetskih zvijezda jednog dana voljela surađivati?

"Teško pitanje. Kada bih mogla birati bile bi to definitivno poznate rasplesane pjevačice kao što su Jennifer Lopez, Beyonce, Shakira", otkrila nam je Helena koju ćemo uskoro možda i stvarno gledati na jednoj od svjetskih pozornica.

Trinaest parova naporno i predano priprema svoj drugi nastup u showu ''Ples sa zvijezdama'', a uzbuđenje će biti zasigurno i veće jer će ove nedjelje prvi plesni par napustiti daljnje natjecanje.
Domenica i Alan, Pedro i Valentina, Vlatka i Mateo, Asim i Nika, Filip i Paula, Lucija i Marko, Marko i Gabriela, Jelena i Marko, Bojana i Gordan, Sandi i Helena, Ivana i Ivan, Matija i Helena te Albina i Mario probili su led prvom emisijom i sada još spremniji iščekuju drugu emisiju uživo.

Ove nedjelje očekuje nas prava ''fiesta latina'', što znači da će svi nastupi i cijela večer biti prožeti latino ritmom i tematikom. Po prvi puta ćemo u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjeti i nove plesne stilove poput salse, mambe i bachate, a tko će koji ples otplesati saznat ćemo tek u emisiji. Jedan par će zaplesati i bečki valcer na latino tematiku, a o kojem se paru radi i kako će se snaći, saznat ćemo ove nedjelje u programu Nove TV.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Zanimljivosti Proslavila se hitom "Pare, pare, pare" i nakon udaje za ruskog oligarha nestala preko noći, a Hrvatska je rijetko mjesto na kojem se pojavljivala

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) +9 Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Nekad i sad Nekad omiljena seks-bomba novim fotkama sve ostavila u čudu pa pojasnila što ju je na to natjeralo: "Ne želim više ništa skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene