otkrio i ljubavni status!

Karijera mu je počela zlatnim gumbom u Supertalentu, a sad ga već krasi i titula hrvatskog kralja r'n'b-ja!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić - 5 Mark Bagarić - 4 Mark Bagarić - 3 Mark Bagarić - 2 Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +11 Mark Bagarić - 7 Galerija

Kada vam karijera počne zlatnim gumbom Supertalenta, onda ste sigurni da dalje sve ide uzlaznom putanjom. Dokaz je Mark Bagarić. Hrvatski kralj r'n'b-ija izdao je novi singl ''Samo za nas'', a njegov naziv izgovorio nam je na šest jezika koje tečno govori. Kako to zvuči, provjerila je Ana Vela za IN magazin.

''Samo za nas'' treći je singl kralja domaće r'n'b scene, a kao i uvijek s Markom Bagarićem, sve je u znaku ljubavi.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić - 1 Krenulo mu je! Mark Bagarić živi svoj san i otkriva je li se to promijenilo na ljubavnom planu: ''Bio sam iskren i otkrio da sam u životu upoznao puno djevojaka...''

''To je moj stil, moj đir, uz r'n'b ritam'', kaže Mark, koji je rođen i odrastao u Berlinu, a za koga će navijati ako budu igrali Hrvatska i Njemačka?

''Uvijek za Hrvatsku zato što smo porijeklom iz Hercegovine i sad živim u Zagrebu, tako da mi srce kuca za Hrvatsku'', kaže Mark. 

U Hrvatsku se doselio jer su se roditelji željeli vratiti, a on ih nije htio ostaviti same.

''Odluka je pala da ću ja biti s njima jer nisu više u najmlađim godinama, rekao sam da ću biti uz njih. Otac je umro, sad sam s mamom i puno mi znači biti uz roditelje'', kaže Mark, koji nije požalio svoju odluku. 

''Zasad nisam požalio, tu sam već tri godine i tu živim svoj hrvatski san otkako sam bio na Supertalentu. Ovdje mi se preko noći promijenio život od prošle godine i gledajte gdje se sad nalazim. Potpisao sam ugovor i već sam izbacio tri top pjesme'', priča Mark. 

Uz hrvatski i njemački, govori još četiri jezika: španjolski, francuski, engleski i japanski.

Srce ovog romantika još uvijek je slobodno.

''Žena mora biti atraktivna, mora imati čistu dušu, lijep karakter. To mi je cilj, imati nju uz svoju stranu i, naravno, puno djece ako Bog da'', Markova je želja. 

Planova mu ne nedostaje kada je u pitanju glazbena karijera. 

''Sviđaju mi se Matija Cvek, Petar Grašo, Eni Jurišić, ona isto ima dobar glas'', otkrio je Mark. 

Nadamo se da će uskoro svjetlo dana ugledati Markov album i da ćemo ga češće gledati na koncertima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milena Lasić - 2 Milena Lasić Milena Lasić - 1 Milena Lasić +15 Frano i Milena Lasić Celebrity Lijepa supruga Frane Lasića podijelila dio slavljeničke atmosfere iz njihova doma, vidi se da je pazila na baš svaki detalj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom i Nenad Tatarinov - 2 Bloom i Nenad Tatarinov - 3 Bloom i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila video u kojem se Bloom i Nenad igraju u luksuznom stanu, pažnju ukrali detalji prostranog dnevnog boravka

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene