Mi znamo

Budite informirani - saznajte što je aktualno u zvjezdanom svijetu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Priče o trudnoći, tajanstvenim partnerima, velikim zvijezdama i plagijatima nisu nam promakle.

Najveću euforiju na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu definitivno je izazvao dolazak Benicia del Tora. Ovaj proslavljeni portorikanski glumac na crvenom tepihu se pojavio kako bi promovirao film Savršen dan, koji progovara o sukobima u Bosni. No to nije ratni film, jedini žanr koji ga opisuje jest život.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Benicio Del Toro dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 21. Sarajevo Film Festivala

Bivši vođa Bijelog dugmeta Goran Bregović ovih je dana primio neugodnu vijest iz Francuske. Naime, francuski sud proglasio ga je krivim za plagiranje pjesme te je određeno da mora isplatiti Enricu Maciasu milijun eura, jer je njegovu pjesmu iskoristio kao svoju u filmu 'Arizona Dream' Emira Kusturice. Ovom presudom Bregović je postao prvi glazbenik s ovih prostora koji je isplatio ovako velik iznos za plagiranje. Ipak, bogatu Bregovićevu karijeru ovaj incident nije pretjerano uzdrmao, s Bijelim dugmetom ovog mjeseca proslavio je 40 godina postojanja rasprodanim koncertom u pulskoj Areni.

Maja Šuput u pratnji tajanstvenog frajera partijala na Sonus festivalu

Da je ljeto pravo vrijeme za avanture, posebno one ljubavne, dokazuje Maja Šuput koja se na Zrću zabavaljala u društvu misterioznog muškarca. Širok osmjeh na licu pjevačice govori za sebe.
U novopronađenoj ljubavi i majčinskoj sreći uživa i Kristina Bradač koja s partnerom Mirom Radićem očekuje svoje prvo dijete u 38. godini.
Dok Kristina prima čestitike, Ljupka Gojić ne prestaje skupljati komplimente zbog novog izgleda. Naša manekenka dokazala je kako i s dječačkom frizurom možete izgledati nevjerojatno ženstveno.

Više o aktualnostima saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene