Izula sve iz cipela!

Još jedan zlatni gumb u Supertalentu: Najfleksibilnija djevojčica na svijetu oduševila je i šokirala žiri!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Supertalent - 1 In Magazin: Supertalent - 2 In Magazin: Supertalent - 3 In Magazin: Supertalent - 4 In Magazin: Supertalent - 5 In Magazin: Supertalent - 6 In Magazin: Supertalent - 7 +0 In Magazin: Supertalent - 8 Galerija

Liberty Barros, najfleksibilnija je djevojčica na svijetu. U trećoj audicijskoj emisiji Supertalenta oduševila je i zaradila zlatnu ulaznicu za polufinale. Bilo je tu i točaka koje su rasplakale, nasmijale, ali i razljutile žiri. Presjek najgledanijeg showa za In Magazin donosi Dorotea Filipaj.

Prvi nastup treće audicijske emisije Supertalenta nikoga nije ostavio ravnodušnim. Učenici s poteškoćama u razvoju predstavom sa sjenama ispričali su svoju životnu priču, rastopili srca gledatelja i sve prisutne ostavili u suzama.

S velika 4 "da" u show idu dalje i dvije mlade vrsne vokalistice - Kira i Ana. Prolaz dalje dobila je točka plesa na svili, brzopotezni portretist, nevjerovatna sposobnost preskakanje užeta, ženska plesna skupina, kao i kombincija usne harmonike i beatboxa.

Točka koja je izula sve iz cipela bila je ona 15-godišnje djevojčice Liberty.

"Ti si najslađa djevojčica s najodvratnijom točkom koju sam ikad vidjela", rekla je Martina, a Fabijana je toliko zadivila da je pao zlatni gumb!

Ako vas zanima što je još Liberty podijelila o svojem neobičnom talentu, ne zaboravite pogledati intervju na web stranicama našeg najgledanijeg showa!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene