Stiže li dječak ili djevojčica?

Leonu Paraminski do porođaja dijeli još mjesec dana, saznajte zašto se sa suprugom preselila u novu kuću, a ni suze nije mogla suspregnuti!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski Leona Paraminski Leona Paraminski Leona Paraminski - 1 Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (FOTO: Instagram) +0 Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) Galerija

Hrvatsku glumicu s kalifornijskom adresom Leonu Paraminski do porođaja dijeli nešto manje od mjesec dana. Ususret prinovi njezin suprug i ona u posljednjim su pripremama.

Iz sunčane Kalifornije, sa sjetom na licu, Leona Paraminski teško suspreže emocije. Prije povratka u Santa Barbaru objavila je sretne vijesti o trudnoći, ali i ispričala koliko je bio gorak put do nje. Podvrgnula se medicinski potpomognutoj oplodnji i o tome otvoreno progovorila. Reakcije koje je izazvala, kaže, ispunile su joj srce.

Pogledaj i ovo Leona Paraminski - 3 Je li došlo vrijeme za to? Naša lijepa glumica s kalifornijskom adresom javila se nakon dugo vremena, a opisom je dala naslutiti nešto što već dugo sanja!

''Dosta mi se ljudi javlja na Instagram i zbog trudnoće… nismo sami'', kaže. 

I dok ponovno o svemu govori, suze joj dolaze na oči.

''Mene u trudnoći stalno obuzimaju neke emocije… Poludim od smijeha i na sve se smijem'', kaže. 

Uz mamin smijeh njihovu će kuću uskoro ispuniti i djetetov. Do porođaja Leonu dijeli tek manje od mjesec dana. ''Mi smo uzbuđeni, veselimo se trećem članu obitelji'', kaže. 

Posljednjih mjeseci preselili su se u mirniji dio Sante Barbare kako bi bili bliže poslu budućeg tate. Dok Tin gradi uspješnu karijeru, Leonina će, kaže, sa zadovoljstvom pričekati.

''Mislim da je to jako lijepo, kad sam toliko čekala. Sad sam u nekoj drugoj fazi, lijepo je kad imaš partnera s kojim je sve lakše'', kaže. 

Nakon uređenja nove kuće, posljednje tjedne ostavila je za dječju sobicu.

''Spol znamo, ime još nismo odabrali. To su sad te najslađe muke'', Leona spol još ne želi javno otkrivati. 

I baš zato sve ono najintimnije na što su toliko dugo čekali čuvaju za najbliže. Za porod je odabrala bolnicu u kojoj rodila i Meghan Markle, bivša vojvotkinja od Sussexa.

''Tin će biti uz mene. To je jedna od najboljih bolnica u cijelom okrugu'', kaže. 

Sve ono što je dosad dugo čekala stiže uskoro. Mi joj želimo svu sreću i dijelimo iščekivanje s njom!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene